Jocuri Noi

Jocuri de Actiune

jocuri de actiuneJocuri de Actiune

Categoria jocuri de actiune, foarte populara de altfel, cuprinde toate jocurile in care jucatorul controleaza avatarul unui personaj, se implica direct in activitatea acestuia, ia parte la lupte si se foloseste intens de capacitatile sale de coordonare ochi-maini. Din genul jocuri de actiune fac parte deopotriva jocuri de platforma, jocuri shooter sau jocuri de lupta (fighting games), aceasta categorie fiind extrem de vasta si greu de definit in cateva cuvinte. Dupa cum spuneam, jucatorul controleaza avatarul unui personaj, pe parcursul mai multor niveluri de joc, are de luptat cu diversi inamici, de trecut obstacole, colecteaza diferite obiecte etc. La capatul fiecarui nivel sau grup de nivele, jucatorul are de infruntat un inamic mai puternic (boss) de care daca trece, poate avansa si in fine, termina jocul.
Din punct de vedere istoric, jucam jocuri de actiune incepand cu anul 1978, cand a fost lansat clasicul si deja celebrul Spaec Invaders. Au aparut pe rand apoi, la cate unan diferenta, alte doua titluri ajunse celebre, Asteroids si Pac-Man. Au urmat o serie de alte jocuri dar genul a luat amploare odata cu grafica 3D si cu seria de jocuri shooter lansate de cei de la ID Software odata cu Doom, probabil unul dintre cele mai cunoscute si indragite jocuri de actiune create vreodata.


Mortal Kombat X va fi lansat in 2015
Scris de Calin
Marţi, 03 Iunie 2014 09:08

Read moreAnul viitor va fi unul foarte important pentru fanii seriei Mortal Kombat. Recent Ed Boon, unul din creatorii acestei de jocuri a anuntat pe twitter ca in data de 2 Iunie va avea anunt important. Ieri in sfarsit am aflat ca acesta a anuntat ca in 2015 vor lansa Mortal Kombat X, urmatorul joc din serie si unul din primele jocuri cu batai din noua generatie.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Nosgoth, Multiplayer in Legacy of Kain
Scris de Calin
Joi, 13 Februarie 2014 09:57

Read morePentru fanii seriei Legacy of Kain, cuvantul Nosgoth va sari imediat in evidenta si va trezi amintiri placuta privind jocurile single player in care Kain si Raziel sunt personaje principale. Nosgoth face parte din acest univers, dar nu este o continuare, in schimb este un joc multiplayer, rapid si competitiv, conceput de Square Enix si Psyonix ca si un e-sport.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
EverQuest Next, noul gen de MMORPG
Scris de Calin
Luni, 05 August 2013 11:04

Read moreViitorul jocurilor Massive Online Multiplayer Games se apropie cu pasi grabiti. Dupa parerea noastra, unul dintre jocurile din noua generatie din familia MMORPG va fi EverQuest Next. Sony Online Entertainment a prezentat recent acest joc la E3 2013 si a fost primit cu aplauze si laude. Vom vedea in continuare de ce a primit laude acest joc.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Batman Arkham Origins
Scris de Calin
Luni, 03 Iunie 2013 11:13

Read moreIn toamna anului acesta Batman se intoarce intr-un nou joc de actiune pe PC si console. Arkham Origins va duce povestea supereroului Batman la inceputuri, cand acesta era mai putin sigur pe abilitatile sale si nu era acel erou bine definit cu care ne-am obisnuit in ultimele doua jocuri, Arkham Asylum si Arkham City.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Injustice: Gods Among Us
Scris de Calin
Miercuri, 10 Aprilie 2013 12:07

Read moreNetherRealm Studios, compania de jocuri care ne-a adus cu cativa ani in urma Mortal Kombat va lansa saptamana viitoare Injustice: Gods Among Us, un joc cu lupte setat in universul DC. Acest joc se aseamana foarte mult cu noul Mortal Kombat, avand o calitate grafica excelenta dar acesta pare a fi putin mai rapid, probabil datorita faptului ca luptatorii sunt super-eroi.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Tomb Raider 2013
Scris de Calin
Marţi, 26 Februarie 2013 12:20

Read moreUltimul joc din franciza Tomb Raider care indeplinea toate conditiile acestui gen a fost lansat in 2008 sub numele Tomb Raider: Underworld. De atunci a fost lansat si o varianta action adventure isometric Tomb Raider intitulat Lara Croft and the Guardian of Light. La 3 ani de la lansarea ultimului episode din aceasta serie apare Tomb Raider un nou inceput din aceasta serie superba de jocuri.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Crysis 3
Scris de Calin
Joi, 14 Februarie 2013 13:17

Read morePrimul mare shooter al acestui an, produs de compania aclamata Crytek 3 va fi lansat saptamana viitoare in data de 22 Februarie. Crysis 3 va continua povestea supersoldatului Prophet echipat cu costumul special Nanosuit. In acesta parte a seriei protagonistul seriei se afla intr-o misiune de razbunare si in cautarea umanitatii pierdute.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Warframe
Scris de Calin
Vineri, 08 Februarie 2013 12:48

Read moreThird person shooter, Action-RPG si ninja spatiali. Acestea sunt cele 3 atribute esentiale cu care se poate descrie acest joc. Warframe este un nou joc online, gratuit care se aseamana la gameplay intr-o mica masura cu Dead Space sau Mass Effect dar imbunatit cu magazine online cu microtranzactii, mod cooperativ cu pana la 4 persoane si gameplay mult mai dinamic.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
DMC Devil May Cry
Scris de Calin
Marţi, 08 Ianuarie 2013 10:29

Read morePovestea celebrului protagonist din seria de jocuri de actiune Devil May Cry continua in ultimul episod DMC Devil May Cry. Acest episod al seriei DMC se petrece intr-o perioada contemporana, in centrul atentiei fiind un Dante mai tanar decat am vazut pana acum.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Far Cry 3
Scris de Calin
Vineri, 30 Noiembrie 2012 11:11

Read moreDincolo de limitele civilizatiei se afla o insula, un loc fara reguli, un loc condus de scursurile societatii. In acest loc in care piratii detin toata puterea singura ta scapare sunt fie teava unui pistol fie drogurile. Pe aceasta insula in care violenta este singura regula se desfasoara actiunea acestui joc.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Call of Duty Black Ops II
Scris de Calin
Vineri, 09 Noiembrie 2012 11:09

Read moreCall of Duty Black Ops 2, urmatoarea parte din seria de jocuri Call of Duty va fi lansata la jumatatea acestei luni in data de 13 Noiembrie. Din primele imagini postate online din joc ne dam seama ca acest joc isi va desfasura actiunea intr-un cadru futuristic, ceva necaracteristic jocurilor Call Of Duty lansate pana in prezent.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Următor > Sfârşit >>
Pagina 1 din 9