Jocuri Noi

Batman Arkham Origins

Scris de Calin
Luni, 03 Iunie 2013 11:13

Batman Arkham OriginsIn toamna anului acesta Batman se intoarce intr-un nou joc de actiune pe PC si console. Arkham Origins va duce povestea supereroului Batman la inceputuri, cand acesta era mai putin sigur pe abilitatile sale si nu era acel erou bine definit cu care ne-am obisnuit in ultimele doua jocuri, Arkham Asylum si Arkham City.

 

Despre Arkham Origins:

Actiunea acestui joc se va petrece cu multi ani inainte de povestea din Arkham City si Asylum, intr-o perioada in care si Joker traieste. Nu stim sigur daca acesta isi va face aparitia in joc dar multi alti inamici au fost anuntati deja, inamici care i-am revazut in trecut cum ar fi Killer Croc, The Penguin  sau Bane si inamici care nu prea si-au aratat chipul in jocuri cum ar fi Deathstroke.

Dupa cum sugereaza si numele jocului, Arkham Origins se va petrece in primii ani sub masca de Batman a multi milionarului Bruce Wayne, intr-o perioada in care acesta nu era pregatit de orice eveniment, o perioada mai vulnerabila a acestuia.

Jocul in sine nu mai este dezvoltat de Rocksteady ca si in trecut ci a fost preluat de Warner Bros Montreal. Cu toate acestea motorul grafic al jocului a fost pastrat, ceea ce inseamna ca jocul se va integra perfect in universul intunecat cu care ne-am obisnuit in ultimii ani. Chiar si combat-ul jocului va ramane la fel.

Un alt aspect care a fost pastrat in Arkham Origins este vocea lui Batman/Bruce Wayne. Si de aceasta data Kevin Conroy, vocea originala a acestuia din Seria Animata Batman se va intoarce pentru a oferi autenticitate jocului.

Data de lansare pentru Arkham Origins a fost stabilita deja pe 25 Octombrie 2013. Acesta va fi lansat pe PC, Xbox 360 si Play Station 3.

Trailer Batman Arkham Origins Batman vs Deathstroke:

Imagini si arta folosita in Arkham Origins


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)