Jocuri Noi

Tomb Raider 2013

Scris de Calin
Marţi, 26 Februarie 2013 12:20

Tomb Raider 2013Ultimul joc din franciza Tomb Raider care indeplinea toate conditiile acestui gen a fost lansat in 2008 sub numele Tomb Raider: Underworld. De atunci a fost lansat si o varianta action adventure isometric Tomb Raider intitulat Lara Croft and the Guardian of Light. La 3 ani de la lansarea ultimului episode din aceasta serie apare Tomb Raider un nou inceput din aceasta serie superba de jocuri.

Despre Tomb Raider.

Denumit simplu Tomb Raider, jocul care va fi lansat anul acesta la inceputul lunii martie va aduce un aer nou seriei de jocuri cu aventuriera Lara Croft in rol principal. Tomb Raider va fi un joc cu totul diferit fata de predecesoarele sale, de la estetica pana la gameplay, totul a fost reimaginat pentru a o aduce pe Lara in prezent.

Tomb Raider 2013 va prezenta inceputurile vietii de aventurier a celebrei eroine britanice Lara Croft. In timpul jocului veti observa evolutia acesteia de la o fata speriata in fata unei morti sigure pe o insula indepartata la o femeie inteligente, dure o supravietuitoare.

Crystal Dynamics a adus un numar mare de schimbari stilului clasic al jocurilor Tomb Raider printre care, modelul personajului principal, poveste dinamica ce se foloseste de un numar mare de filmulete, lupte mai strategice cu optiuni diversificate. In principal, Tomb Raider va fi un open world si nu un joc clasic adventure cu un traseu liniar predefinit de creatorii jocului.

Lara Croft un personaj cu o mostenire de mai bine de 15 ani se intoarce intr-un stil cu totul diferit. In Tomb Raider, Lara va trebui sa se foloseasca de inteligenta si puterea s-a innascuta de supravietuitor pentru a scapa dintr-o situatia aproape imposibila.

Luptele in Tomb Raider au fost un lucru pe care s-a pus accent enorm de aceasta data. Daca celelalte jocuri puneau accentul mai mult pe latura de explorare, de aceasta data veti avea parte de mai multa actiune. Luptele in acest joc vor fi oarecum asemanatoare celor din jocurile noi Batman Arkham sau Uncharted, dar cu un pic de survival presarat pe deasupra.

Pe parcursul jocului Lara va devei din ce in ce mai bine echipata, astfel va avea acces la zone neexplorabile in prealabil. Acest stil de progresie este clasic producatorului Crystal Dynamics. Cei ce au jucat Soul Reaver, un alt joc Crystal Dynamics vor intelege de ce.

Lansarea jocului va avea loc in data de 5 Martie 2013 pe consolele Xbox 360, Play Station 3 si PC.

Screenshots Tomb Raider 2013:

Tomb Raider 2013 Lara Croft Tomb Raider 2013 Tomb Raider 2013 Tomb Raider 2013
Tomb Raider 2013 Tomb Raider 2013 Tomb Raider 2013 Tomb Raider 2013

Video Tomb Raider 2013:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)