Jocuri Noi

Jocuri iPhone

jocuri pentru iphoneJocuri iPhone

Din ce in ce mai popular, telefonul iPhone produs de cei de la Apple a devenit mai mult decat un simplu telefon destept cu suport pentru mii si mii de aplicatii. Popularitatea sa a crescut si in randul gamerilor, marile companii incepand sa dezvolte tot mai multe jocuri pentru iphone, lansand pe banda rulanta titluri celebre consacrate deja de console si PC-uri.
Categoria jocuri iphone a crescut astfel nu numai in ceea ce priveste numarul de titluri oferite ci si in privinta calitatii produselor, odata cu interesul crescut din partea utilizatorilor, crescand si disponibilitatea studiourilor de a porta ca la carte jocurile de succes. In aceasta categorie Gamebase va ofera cateva dintre cele mai importante jocuri pentru iphone lansate in ultima perioada, titluri care cu siguranta vor trezi interesul atat gamerilor pasionati cat si celor casual.


Scris de Calin
Marţi, 06 Martie 2012 11:18

Read moreUn joc excelent pentru cei ce detin un iPhone, Hero Academy este un joc de strategie ce poate fi jucat in repetate randuri fara ca tu sa ai imprsia ca jocul ramane neschimbat. Hero Academy poate fi abordat cu ajutorul unui numar mare de strategii diferite datorita avatarelor cu abilitati speciale. In esenta Hero Academy face parte din clasa jocurilor Turn Based Strategy.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Infinity Blade II
Scris de Calin
Marţi, 11 Octombrie 2011 12:19

Read moreCelebrul joc pentru iPhone si iPad care a lua lumea tabletelor prin surpriza cu grafica sa spectaculoasa va primi in luna decembrie a acestui an o continuare. Cei de la Epic Games au lansat un trailer care arata cat de spectaculos va arata partea a doua a jocului. Speram doar ca partea a doua a jocului sa mentina feelingul primului joc, dar cu mai mult continut de aceasta data.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Machinarium
Scris de Calin
Vineri, 23 Septembrie 2011 09:22

Read moreMachinarium este un superb joc puzzle creat de cei care au adus si jocurile web Samorost si Samorost 2, Amanita Design. Machinarium functioneaza doar pe iPad2, pe PC-urile cu sisteme de operare Windows, Mac si Linux. Acest joc este similar jocurilor vechi detectiv in care trebuie sa gasesti, combini si sa folosesti obiecte pentru a rezolva misterele.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Spider-Man: Total Mayhem, iPhone.
Marţi, 28 Iunie 2011 09:12
Read more Spider-Man: Total Mayhem este unul dintre cele mai noi si promitatoare jocuri de aventura din ultima perioada aparute la App Store. Varianta iPhone a jocului Spider-Man: Total Mayhem poate fi cumparata de la App Store la pretul de $6.99.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Ultimate Mortal Kombat 3 pe iPhone.
Marţi, 31 Mai 2011 10:00

Read more Fanii jocurilor Mortal Kombat se pot bucura acum de traditionalul, Ultimate Mortal Kombat 3 pe propriile telefoane iPhone sau iPad. Veti putea alege dintre 13 jucatori din originalul Mortal Kombat 3, vei avea multiple moduri de joc, grafica imbunatatita si posibilitatea de a-ti personaliza butoanele.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Order & Chaos Online, MMORPG pentru iPhone
Marţi, 10 Mai 2011 11:34
Read more Daca ti-ai dorit de multa vreme un MMORPG full-3D pentru iPhone, dorinta ti-a fost indeplinita. Recent a ajuns la App Store noul joc de la Gameloft, Order & Chaos Online. Exploreaza o uriasa si fantastica lume online impreuna cu mii de jucatori.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Fruit Ninja, joc simplu pentru iPhone.
Miercuri, 27 Aprilie 2011 09:18
Read more Fruit Ninja este un amuzant joc de actiune pentru iPhone, foarte usor de jucat dar foarte dificil de renuntat la el. Aparent, ninja urasc fructe si ar face orice sa scape de ele, aceasta ar fi ideea jocului."Este simplu, amuzant si cel mai important, provocator", conform Touch Arcade.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Simple Physics
Luni, 18 Aprilie 2011 10:31
Read more Simple Physics este un joc creat de cei care au creat si jocul Bridge Bashers si este un joc pentru iPhone care iti da ocazia sa construiesti structuri complexe. Poti crea de la case in arbori pana la caruseluri uriase ca la carnavaluri si apoi sa le simulezi miscarea.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Galactic Empires, iPhone.
Marţi, 12 Aprilie 2011 11:29
Read more Galactic Empire este un role-playing game pentru iphone, creat pentru cei ce doresc sa isi creeze propriul imperiu intergalactic. Jocul il vei incepe cu o singura lume sub comanda, iar in functie de alegerile facute o vei transforma intr-un adevarat imperiu care isi va proteja toate coloniile.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Final Fantasy III iPhone
Miercuri, 06 Aprilie 2011 11:29
Read more Final Fantasy III a ajuns acum pe ecranele iPhone. Lansat in 1990 pentru prima oara, Final Fantasy III a fost primul joc din seria Final Fantasy care a ajuns la un milion de copii vandute pretutindeni in lume. Final Fantasy a creat notorietatea de azi de care se bucura aceasta serie.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Dead Space pe iPhone.
Miercuri, 16 Martie 2011 11:31
Read moreCu una dintre cele mai captvante povesti si gameplay Dead Space este unul dintre cele mai apreciate jocuri ale acestui an iar acum a aparut si pe iPad si iPhone ca un episode adevat in aceasta franciza.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>
Pagina 1 din 2