Jocuri Noi

Review
Te distrezi un an pe banii lor!
Scris de Serj
Miercuri, 23 Decembrie 2009 12:36
Read more
VinSiEu.ro
lanseaza Campania Anti Plictis. Daca esti satul de circul politic si iti place sa te distrezi, te invitam sa te alaturi miscarii noastre.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Colectia Ea Sports Fifa 2003 - Fifa 2009
Scris de Serj
Vineri, 24 Octombrie 2008 03:03
Read more   Acest review este continuarea colectiei de jocuri fifa publicat acum câteva zile. În acest review vă sunt prezentate titlurile FIfa începând din 2003 până în 2009, include si titlurile Fifa Street 1,2 si 3.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Colectia Ea Sports Fifa 1993 - Fifa 2002
Scris de Caesar
Marţi, 14 Octombrie 2008 12:29
Read more  O serie de simulatoare de fotbal care demarează în 1993, pe vremea când hardware-ul era hard la propriu, când placa de sunet era o minune, când Internetul era pentru omul obişnuit doar un vis Science-Fiction pe care îndrăznea cu greu să-l viseze, timpuri pe care gamerii mai vechi le-au prins şi de care s-au bucurat aşa cum cei mai tineri au uitat să o facă.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Galactic Dream - Rage Of War
Scris de Caesar
Sâmbătă, 09 August 2008 12:07
Read more   Dacă nu aţi auzit până acuma de  Evolution Vault, vă vom face noi cunoştinţă cu ei prin intermediul a ceea ce au realizat: Galactic Dream - Rage Of War, un joc de strategie spaţial, 100% românesc. Lansat de ceva timp, ROW sunt sigur că inca va stârni interesul gamerilor români, fie ei fani sau nu ai genului RTS.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Colectia jocurilor cu naruto
Scris de Serj
Sâmbătă, 14 Iunie 2008 10:47
Read more  Inspirate dintr-un serial anime de succes, jocurile cu Naruto au avut o evoluţie interesantă. Deşi a ajuns deja la 17 titluri niciunu din jocurile Naruto nu a fost lansat pe mai mult de o platformă.
  Cu toate că cererea de jocuri cu naruto pe PC e din ce în ce mai mare acestea întarzie să apară, singura variantă rămâne achiziţionarea unei console.
In acest review, am facut o scurtă prezentare a tuturor jocurilor cu naruto, fiecare cu descrierea lui oficiala.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
K800i Review
Scris de Administrator
Duminică, 14 Octombrie 2007 21:16
Read more
  Tehnlogia a avansat foarte mult în ultima vreme, de la ecrane LCD de câţiva milimetri la procesoare performante, gadget-uri tot mai impresionante şi tot mai multe invenţii de viitor. O alta piaţă care se dezvoltă din ce în ce mai mult este cea a telefoanlor mobile multimedia, care ajung să beneficieze de unele din cele mai recente inovaţii. Iar concurenţa dintre giganţii producători de telefoane mobile face ca standardele să fie tot mai ridicate.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)