Jocuri Noi

Injustice: Gods Among Us

Scris de Calin
Miercuri, 10 Aprilie 2013 12:07

Injustice Gods Among UsNetherRealm Studios, compania de jocuri care ne-a adus cu cativa ani in urma Mortal Kombat va lansa saptamana viitoare Injustice: Gods Among Us, un joc cu lupte setat in universul DC. Acest joc se aseamana foarte mult cu noul Mortal Kombat, avand o calitate grafica excelenta dar acesta pare a fi putin mai rapid, probabil datorita faptului ca luptatorii sunt super-eroi.

Despre Injustice:

In acest joc se reunesc unele dintre cele mai importante personaje din universul DC. Injustice va prezenta o poveste care va incorpora toate aceste personaje, o poveste in care ce e bun si ce e rau va fi aproape de nerecunoscut.

Injustice va avea o poveste liniara, ca si Mortal Kombat, care va arata perspetiva mai multor personaje. Din punct de vedere graphic, Injustice arata extraordinary si nu doar personajele ci si arenele unde se vor desfasura toate luptele. Arenele vor fi dispuse in mai multe nivele, astfel vei avea posibilitatea sa iti lansazi adversarul in prapastie si sa continui lupta intr-un mediu complet nou.

Printre luptatorii disponibili ii veti gasi pe:

supermanSuperman Un erou care nu are nevoie de prezentari, Superman este fiinta cea mai puternica de pe pamant. Nascut pe planeta Krypton dar crescut pe Pamant sub numele de Clark Kent, Superman are super-viteza, super-forta, super-auz si multe alte abilitati.


BatmanBatman Un om aparent obisnuit, milionarul Bruce Wayne traieste o viata aditionala ca si super-eroul Batman. Acesta nu are abilitati iesite din comun, dar este echipat cu diverse dispozitive speciale. Acestea impreuna cu antrenamentul sau in lupta corp la corp il face un adversar demn de teama.


HawkGirlHawkGirl Shayera Hol este o fiinta de pe o alta lume. Nascuta pe planeta Thanagar, aceasta s-a alaturat politiei in perioada ei de adolescenta si a ajuns sa fie unul dintre cei mai respectati si decorate luptatori. Aceasta a ajuns pe Terra urmarind un criminal de pe propria planeta.


ravenRaven Fiica unui demon pe nume Trigon, aceasta a fost nascuta intr-o alta dimensiune numita Azarath. Aceasta este pe jumatate demon, cealalta jumatate fiind omeneasca iar aceasta o ajuta sa isi tina in frau emotiile astfel incat partea demonica sa nu ia controlul.

Acestia sunt doar 4 dintre luptatorii care ii veti vedea in Injustice. Altii ar mai fi, Aquaman, Wonder Woman, Doomsday, The Flash, Green Arrow, The Joker, Cyborg, Deathstroke, Catwoman, Lex Luthor, Bane, Nightwing si altii.

Injustice: Gods Among Us va fi lansat in data de 19 Aprilie 2013 pe Play Station 3, Xbox 360 si Wii U.

Imagini Injustice Gods Among Us:
Injustice Gods Among Us Green Lantern vs Joker Injustice Gods Among Us Nightwing vs Harley Quinn Injustice Gods Among Us Cyborg vs Wonder Woman Injustice Gods Among Us Batman
Injustice Gods Among Us Injustice Gods Among Us Injustice Gods Among Us Injustice Gods Among Us Lex Luthor

Trailer Injustice Gods Among Us:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)