Jocuri Noi

Colectia jocurilor cu naruto

Scris de Serj
Sâmbătă, 14 Iunie 2008 10:47
Untitled Document
 
Jocuri Cu Naruto
Gen
Data lansare *
Platforme
Naruto: Clash of Ninja Revolution 2
Fighting
N/A
Wii
Naruto: Ultimate Ninja Storm
Fighting
28-Nov-2008
PS3
Naruto: Ultimate Ninja 3
Fighting
26-Sep-2008
PS2
Naruto: Path of the Ninja 2
RPG
23-Sep-2008
DS
Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2 The Phantom Fortress
Fighting
11-Jul-2008
PSP
Naruto: Clash of Ninja Revolution
Fighting
28-Mar-2008
Wii
Naruto: Uzumaki Chronicles 2
Fighting
07-Mar-2008
PS2
Naruto: Ninja Destiny
Fighting
29-Feb-2008
DS
Naruto: Ultimate Ninja Heroes
Fighting
02-Nov-2007
PSP
Naruto: Rise of a Ninja
Fighting
02-Nov-2007
XBOX 360
Naruto: Path of the Ninja
RPG
23-Oct-2007
DS
Naruto: Ultimate Ninja 2
Fighting
19-Oct-2007
PS2
Naruto: Ninja Council
Fighting
19-Oct-2007
DS
Naruto: Uzumaki Chronicles
Fighting
25-May-2007
PS2
Naruto: Ultimate Ninja
Fighting
09-Feb-2007
PS2
Naruto: Clash of Ninja 2
Fighting
25-Sep-2006
GAMECUBE
Naruto: Clash of Ninja
Fighting
07-Mar-2006
GAMECUBE

 

*Datele de lansare sunt cele pentru europa
 
naruto_mic.jpg Inspirate dintr-un serial anime de succes, jocurile cu Naruto au avut o evoluţie interesantă. Deşi a ajuns deja la 17 titluri niciunu din jocurile Naruto nu a fost lansat pe mai mult de o platformă.
  Cu toate că cererea de jocuri cu naruto pe PC e din ce în ce mai mare acestea întarzie să apară, singura variantă rămâne achiziţionarea unei console.
In acest review, am facut o scurtă prezentare a tuturor jocurilor cu naruto, fiecare cu descrierea lui oficiala.

 
Clash of Ninja Revolution 2
Naruto-Clash-of-Ninja-2-logo.jpg   Ultima apariţie în matireie de joc cu Naruto este Clash of Ninja Revolution 2. Jocul încă nu a fost lansat, o dată exactă încă nu a fost facută publică iar jocul este exclusiv pentru platforma Wii.
 
  Clash of Ninja Revolution 2 are un gameplay foarte rapid, şi o calitate deosebită a mişcărilor facute de personaje în lupte. Acţiunea jocului se petrece după ce Sasuke pleacă din satul Leaf, pentru a deveni mai puternic antrenat de Orochimaru.
 
 Jocul conţine câteva personaje special creeate pentru joc, pentru a se putea integra in poveste. Clash of Ninja Revolution 2 va avea un mod multiplayer de luptă pentru 4 jucatori, şi multe altele înca nedezvăluite şi nevăzute în seria Clash of Ninja.
 
Ultimate Ninja Storm
Naruto-Ultimate-Ninja-Storm-logo.jpg   Contiuând seria jocurilor Naruto , acest joc pentru Play Station 3 ,  Ultimate Ninja STORM va permite jucătorilor să se dueleze într-un mediu total 3D de-a lungul unor locaţii masive. Veţi putea folosi nemaipomenite tehnici ninja , face acrobaţii şi manevre evazive , veţi putea chiar şi urca pe ziduri sau fugi pe apa , toate pentru a deveni ninja-ul suprem. Veţi putea modifica voi stilul de bătaie al personajului ales şi chiar recruta până la doi prieteni care vor veni in ajutorul tău.
 
 Fiecare personaj din joc poate folosi anumte abilităţi numite abilităţi de "Awakening" acestea vor putea fi folisite doar în anumite condiţii adaugand noi proprietăţi şi talente jucătorului. Jocul cuprinde 25 de personaje binecunoscute de fanii jocului sau a Anime-ului Naruto.
 
  Jocul suportă până la 2 jucători în multiplayer. In Ultimate Ninja STORM veţi putea intra şi mai adânc în povestea Naruto datorită noului sistem care iţi va permite să mergi oriunde în orasul ascuns Konoha unde veţi putea lua mai mult de 100 de misiuni precum lupte 1 la 1 , concursuri de viteză , livrări speciale sau bătăi contra adversari masivi. Avantajat de un motor grafic de ultima generaţie, Jocul are o animaţie fluidă ,detalii vizuale incredibile precum şi un sistem pentru expresii faciale pentru a crea o grafica pe PS3. Având aceleaşi locaţii , personaje şi efecte ca şi serialul animat Naruto , această nouă tehnologie va permite jucătorilor să se integreze cu adevărat în lumea naruto.
 
Ultimate Ninja 3
Naruto-Ultimate-Ninja-3-logo.jpg   Fată de predecesorii lui pe platforma PS2 , jocul Ultimate Ninja 3 aduce multe schimbări seriei , cum ar fi : noul mod de joc Single-player care te duce prin prima parte a seriei sau modul Ninja-in-training care iţi va da voie să adaugi tehnici noi jucatorilor pentru a face jocul mai dinamic , totodată primind puncte pentru a-ţi îmbunătăţi caracteristicile personajului , chakra , putere , agilitate.

  Transformă personajele în ninja cu puteri nemaivăzute sau cheamă creaturi uriaşe în noul mod "Summoning". Acest joc va suporta vocile personajelor atât în engleză cât şi japoneză.
   
Path of the Ninja 2
Naruto-Path-of-the-Ninja-2-logo.jpg   Path of the Ninja 2 vine cu un sotrylline foarte original care va oferi jucatorilor acces la 30 de personaje din serial. Cu un sistem de luptă îmbunătăţit Path of the Ninja 2 va permite chiar şi jucătorilor noi să între în luptă, folosind touch screen-ul consolei.
 
Ultimate Ninja Heroes 2 The Phantom Fortress
Naruto-Ultimate-Ninja-Heroes-2-The-Phantom-Fortress-logo.jpg  În Ultimate Ninja Heroes 2: The Phantom Fortress, jucătorii vor controla un party de 4 caractere prin cele peste 100 de nivele ale fortăreţei.
 Nenumărate lupte one-on-one, o serie de mini-jocuri interesante şi rasturnările de situaţii vor face deliciul jucătorilor intr-un excelent joc de supravieţuire.

  Pe parcursul jocului, jucătorii vor putea imbunataţi fiecare membru din party, fie prin echiparea lui cu obiecte şi echipamente noi, sau prin inzestrarea cu noi abilităţi.
 
Clash of Ninja Revolution
Naruto-Clash-of-Ninja-Revolution-logo.jpg  Naruto a ajuns şi pe Wii. Pe 25 octombrie a ieşit pe piata primul joc Naruto pe platforma Wii, urmând povestea serialului animat. Veţi avea parte de bătăi rapide şi spectaculoase cu ajutorului manetei Wii.
 
Odata cu noul stil de joc veţi beneficia şi de o grafică nouă şi locaţii nemaivăzute pană acum. Jocul conţine 14 caractere şi 6 stagii imparţite în mai multe zone de bătaie. Multiple moduri de joc printre care şi un mod single player pentru a vedea povestea primei părţi a serialului naruto , sau poţi lupta cu până la 3 adversari în modul multiplayer.
 
Jocul mai conţine şi jocuri mai mici precum : Aruncări cu Shuriken , antrenament pentru specialitatea lui Naruto , Rasengan sau jocuri cu clone.
 
Uzumaki Chronicles 2
Naruto-Uzumaki-Chronicles-2-logo.jpg   O noua poveste aşteapta să fie descoperită în noul joc pentru Play Station 2 Naruto Uzumaki Chronicles 2. Ajuta-l pe Naruto şi pe aliaţii lui din satul Nisipului să işi protejeze oraşele natale de un grup de ninja de mult crezut disparut. In story mode iţi vei mai putea aduce un amic să lupte lângă tine.
 
Pe lângă noul Story mode, jocul conţine înca 3 moduri de joc : Mission mode , unde vei putea accepta misiuni pentru orasul Konoha ,Survival mode : în care vei putea să deschizi conţinutul ascuns al jocului şi nu în ultimul rând , modul multiplayer unde iţi vei putea provoca amicii în rapide bătăii 1vs1.
 Modelează-ţi personajul preferat cu banii caştigaţi în joc şi foloseste-ţi armele şi tehnicile ninja pentru a-ţi înfrange inamicii.
 
Ninja Destiny
Naruto-Ninja-Destiny-logo.jpg  
  Jocul Naruto Ninja Destiny are la bază storiline-ului un conflict intre satul lui naruto cu Hidden Leaf şi oamenii lui Hidden Sand. Pe lângă modul de joc standard, Naruto: Ninja Destiny are şi un mod Arcade, Free mode şi bătăi Multi-Card multiplayer.
 
Ultimate Ninja Heroes
Naruto-Ultimate-Ninja-Heroes-logo.jpg   In adiţie seriei de jocuri, Naruto Ultimate Ninja Heroes vine cu cateva lucruri noi, printre care, ofera jucătorilor posibilitatea de a-şi creea şi customiza echipa dupa bunul lor plac, sau jucatorii pot forma combinaţii diferite de echipe, care pot scoate la iveala abilităţi speciale specifice fiecarei echipe.
 
  Puncte power-up pot fi dobândite cu care jucatorul işi poate spori punctele de atac, apărare, chakra, viteza chiar şi abilităţile speciale. Cateva particularităţi ale jocului,  acesta vine cu primul Gameplay bazat pe echipele de 3-la-3, Ad hoc multiplayer - bătăi prin sistemul wireless oriunde şi oricand contra echipele prieteilor.
 
Rise of a Ninja
Naruto-Rise-of-a-Ninja-logo.jpg   Acţiunea jocului Rise of the Ninja este centrată pe viata personajului principal al anime-ului : Naruto , un băieţel în care a fost închis un demon cu 9 cozi în urma atacului acestuia asupra oraşului ascuns Konoha. Acum Naruto a devenit un tânar şi hiperactiv ninja in antrenament cu un singur vis : de a deveni cel mai puternic ninja din oraşul în care a fost nascut . Deşi demonul din el il face a fi dispreţuit de semenii lui Naruto nu se da batut şi incearcă din răsputeri să fie acceptat .
 
  In Rise of the ninja ai şansa să vezi cu ar fi să creşti ca Naruto de la inceputul serialului până la episodul 80 . Explorează universul Naruto , traversează ţinutul dupa bunul plac şi descoperă locuri ascunse , interacţionează cu celelalte personaje în primul joc Naruto in care se îmbină ca niciodată stilul action-adventrure cu stilul jocurilor de bătaie.
 Dezvoltă-ţi propria tehnică , imbunătăţeşte-ţi chakra să devii expert în tehnici ninja sau bătăii mână la mână pentru a-ţi înfrânge inamicii în bătăie rapide . Joacă online cu prietenii tăi : alege personajul tău preferat şi provoacă-ţi adversarul în locaţia dorită pe XBox Live.
 
Path of the Ninja
Naruto-Path-of-the-ninja-logo.jpg  Fanii seriei vor avea toamna aceasta ocazia să încerce noul joc Naruto pe platforma portabilă Nintendo DS. Veţi avea ocazia de a alege din 30 de personaje, de la personajele principale precum Uzumaki Naruto si Uchiha Sasuke până la persoanaje mai puţin îndrăgite sau cunoscute.
 
 Noul sistem de bătaie va face o placere din acest joc şi pentru cel mai novice jucator , datorită unui sistem simplu şi intuitiv. Folsoiţi touch-screenul DS pentru a aplica lovituri si tehnici devastatoare.
 
 Modurile Sqad leader şi Ninja tag iţi vor da oportunitatea de a-ţi dezvolta o tehnică de joc în echipa , iar sistemul multiplayer Wi-Fi te va lăsa să iţi provoci şi cei mai indepartaţi amici.
 
Ultimate Ninja 2
Naruto-Ultimate-Ninja-2-logo.jpg
 
Ninja Council
Naruto-Ninja-Council-logo.jpg
 
Uzumaki Chronicles
naruto-uzumaki-chronicles-logo.jpg
 
Ultimate Ninja
Naruto-Ultimate-Ninja-logo.jpg  În Ultimate Ninja veţi vedea lumea Naruto ca niciodată. Alătură-te lui Naruto şi prietenilor lui în aventurile lor prin Academia Ninja . Ai ocazia să alegi dintre 12 personaje printre care Naruto , Sasuke , Sakura şi Rock Lee cu care vei putea face lovituri letale precum cele vazute in serial.
 
  Jocul are o mare varietate în lupta : poţi lupta mână la mână , poţi lupta cu arme , poţi chiar şi chema prieteni să te ajute în unele super-atacuri. Vei putea experimenta o multime de moduri precum modul scenariu unde vei urmari povestea personajului tau preferat , modul mision unde vei putea mări rangul tău de ninja , sau modul 2vs2 unde vei putea lupta contra prietenilor tăi.
 Printre toate aceastea vei putea deschide personaje ascunse sau găsi filme , muzică , carţi colectionabile şi multe altele.
 
Clash of Ninja 2
Naruto-Clash-of-Ninja-2-logo.jpg
 
Clash of Ninja
Naruto-Clash-of-Ninja-logo.jpg   Povestea din Clash of Ninja are loc într-o lume condusă de ninja. În urma unui atac asupra orasului Konoha al 4-lea Hokage , conducătorul oraşului a închis demonul cu 9 cozi în noul nascut Naruto. De aici incepe povestea lui , crescând ca un copil fără părinţi dispreţuit de tot oraşul având un singur vis în minte : să devină el intr-o zi Hokage , cel mai puternic ninja din Konoha.
 
  Alege unul din 8 personaje : Naruto sau colegii lui de echipa Sakura,  Sasuke , sau profesorul lor Kakashi .Vei avea parte de bătăi intense şi rapide cu tehnici care vor face fiecare personaj cât mai unic şi o grafică nouă care te va face să crezi ca eşti intr-adevăr în lumea Naruto.
 
 

Hits: 36183
feed35 Comments
Vadimon56
mai 30, 2011

Votes: +0

Dar cum sal deschizi pe Sasuke in naruto akatsuki rising?

report abuse
Vot rau
Vot bun
salut
iulie 23, 2010

Votes: -1

man o prostie nu sunt pt pc jocurile eu am cateva dintre ele dar le am pe psp sont tari shi nu te poti juca pe PC ai nev de 6 programe si un WikisNimbo:-PC PSP
-PC PS2
-PC PS3
-PC DS
NU CRED CA E SI PC WII DAR MA ROG deci bft la pierdut timp aiurea id-ul meu: naruto_alex200818 ajtept sa discutam

report abuse
Vot rau
Vot bun
albicatalin
iunie 29, 2010

Votes: +0

de unde iau naruto ultimate ninja storm?

report abuse
Vot rau
Vot bun
imi plac jocurile naruto
iunie 22, 2010

Votes: +1

naruto ultimate ninja storm se poate gasi si pe PSP? eu am jocurile urmatoare naruto ultimate ninja legend aktusi rizing
naruto ultimate ninja heroes 1
naruto ultimate ninja heroes 2
naruto ultimate ninja heroes 3


sunt copil

report abuse
Vot rau
Vot bun
dsfdfg
iunie 07, 2010

Votes: +0

de unde pot sa downloadez naruto ultimate ninja heroes 3 pentru PSP dar varianta pe engleza? care jtie sa imi zica pe id asta stefan_ar_95

report abuse
Vot rau
Vot bun
alvaro
martie 31, 2010

Votes: +2

buna sunt mihai si vreau sa ma joc naruto gratis

report abuse
Vot rau
Vot bun
irina
martie 24, 2010

Votes: +0

naruto e un @$#%!?#$@(serialul)

report abuse
Vot rau
Vot bun
N@RUTO
octombrie 30, 2009

Votes: +1

CARE STIE UN JOC NARUTO PE PC????DAR NU MUGEN SAU BATTLE ARENA CEVA MAI FAIN

report abuse
Vot rau
Vot bun
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza VREAU PE PC...
octombrie 30, 2009

Votes: +2

CARE MA POATE AJUTA????VREAU SI EO UN JOC CU NARUTO DAR NU MUGEN SAU BATTLE ARENA CEVA MAI FAIN SA ZICEM THE BROKEND BOND SAU NARUTIMATE NINJA 2...................CINE STIE MA POATE CONTACTA LA ID-UL PK.DARK-WHITE........

report abuse
Vot rau
Vot bun
popescu
iulie 02, 2009

Votes: -2

vrea sa joc idu meu este popescu_bogdan_99

report abuse
Vot rau
Vot bun
Ciprox
iunie 30, 2009

Votes: +0

wooooow cate jocuri naruto

report abuse
Vot rau
Vot bun
catalin
decembrie 22, 2008

Votes: +2

ma poti gasi la id de saveanu_dani pa pa all

report abuse
Vot rau
Vot bun
catalin
decembrie 22, 2008

Votes: +3

^dAny3l^ nu poti sa downloadez nu mai daca ai emulator de ps2 ps3 nds psp etc.
sit de unde poti lua emulator (google)
descarci jocul cu naruto ii fixezi biosu control ca sa poti juca de calculator si joci
eu asa il joc da totusi ii mai bun ps2 decat calculatoru cand il joci deci pa pa all(pt.info cautama la id de saveanu_dani)))00)))))

report abuse
Vot rau
Vot bun
catalin
decembrie 22, 2008

Votes: +4

8) ;D :D ;) :) ABIA ASTEPT CRACIUNUL CU PS 2 SI JOCURI NARUTO (YUHU ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D) :D :D ;) :) :) :(:0:)

report abuse
Vot rau
Vot bun
catalin
decembrie 22, 2008

Votes: +0

THEO nu o sa gasesti nici un joc cu naruto la 60 lei deci imi pare rau cati tiai facut iluzi

report abuse
Vot rau
Vot bun
catalin
decembrie 21, 2008

Votes: +3

cn se crede N@$UT0 al de ne vb in engleza
:(

report abuse
Vot rau
Vot bun
catalin
decembrie 21, 2008

Votes: +1

dak mai intra cine va pe sit-u asta
ii da un pont despre gta san andreas real v2 dak scrieti asa(gta san andreas real v2)====pe sit-www.mininova.org veti gasi joc (este super tare jocu ai masinile modificate cu tuning)

report abuse
Vot rau
Vot bun
catalin
decembrie 21, 2008

Votes: +1

acum de craciun o sami cumpar un ps2 dar si un joc naruto ;D :D.(naruto ultimate ninja 3 este cel mai nou joc cu naruto in versiunea ps2 de acea il vreau asa mult)

report abuse
Vot rau
Vot bun
theo
decembrie 14, 2008

Votes: +2

cine imi vinde si mie un joc cu naruto la maxim 60 lei (600 mii lei vechi)sa intre pe rotaru_theodor

report abuse
Vot rau
Vot bun
CARLOS
decembrie 01, 2008

Votes: +3

NARUTO E CEL MAI TARE LUPTATOR PE CARE LAM VAZUT VREODATA

report abuse
Vot rau
Vot bun
C@lin
noiembrie 25, 2008

Votes: -2

Stie cineva de unde pot face download la jocuri cu naruto?

report abuse
Vot rau
Vot bun
Constantin
noiembrie 24, 2008

Votes: +1

Am sa incerc sa fac rost de cat mai multe jocuri cu naruto :D

report abuse
Vot rau
Vot bun
n@$UTO
noiembrie 19, 2008

Votes: +8

NARUTO ESTE CEL MAI TARE 8)AI BATE PE TOTI ;) DAR MI SE PARE FOARTE SUSPECT GARRA ALA DA DAR NARUTO AI BATE PE TOTI ;) ;D :o 8)

report abuse
Vot rau
Vot bun
david
noiembrie 19, 2008

Votes: -2

Naruto este cel mai mare fan al meu imi place foarte mult jocurile cu el si desenele cu el eu as vrea sa am toate jocurile cu eNaruto dar din pacate am doar cateva :( da dar pana la urma tot o sa fac rost de ele :) ;) :D ;D 8)

report abuse
Vot rau
Vot bun
n@rut0
noiembrie 18, 2008

Votes: +7

Jocurile cu naruto sunt pasiunea mea vreau toate jucourile din lume cu narutoooooooo :):):):):D:D:D:D:D:D:D:P

report abuse
Vot rau
Vot bun
n@rut0
noiembrie 18, 2008

Votes: -3

I'm Naruto uzumaky im the best ninja of the village :);)

report abuse
Vot rau
Vot bun
n@rut0
noiembrie 18, 2008

Votes: +1

Naruto e cel mai bun dintre toti ii bate pe toti ;) dar ma enerveaza Gaara ala e cam suspect :o dar Naruto Uzumaki il bate de se kk pe el :))

report abuse
Vot rau
Vot bun
ioan-vlad
noiembrie 15, 2008

Votes: +3

cu anumite programe speciale poti modifica un joc de cnsola si sa il pui pe calculator

report abuse
Vot rau
Vot bun
ioan-vlad
noiembrie 15, 2008

Votes: +1

am toate jocurile pe ps2 naruto si mi se par super tari, mai ales jocurile accel si accel 2. vreau sa imi i-au ps3 160GB deoarece urmatoarea generatie de jocuri naruto se va transforma din ps2 in ps3 incepand cu storm si accel 3 mai ales ca s-a inventata un program software care va lucra ca si modbo chipul de la ps2 numai ca va fi pe ps3. ultimate ninja storm 2 va aparea in 8 luni varianta in japoneza. va cuprinde toti membrii akatsuki. pe pc nu va aparea cat de curand jocuri naruto cu grafici mai bune decat mugen, iar pe ps1 este un joc naruto care cuprinde cel putin misiunea cu zabuza si are grafica de gameboy advance

report abuse
Vot rau
Vot bun
david
noiembrie 01, 2008

Votes: +4

JOCURILE CU NARUTO SUNT PASIUNEA MEA.DEME DAVID. :o :o ;D :D ;) :)

report abuse
Vot rau
Vot bun
Cristian
octombrie 30, 2008

Votes: +12

vrem mai multe jocuri cu naruto ;D

report abuse
Vot rau
Vot bun
^dAny3l^
octombrie 21, 2008

Votes: +1

sall all cum pot ji eu sa downloadez naruto clash of ninja2 ??? ;D

report abuse
Vot rau
Vot bun
Sorin Polcovnicu
iulie 17, 2008

Votes: +5

Bai oamenilor va rog faceti oricare un Naruto care se vede din spate pe PC ca moor.Am tot vazut cum apar jocuri cu Naruto pe PS3,PS2,XBOX 360,Wii,etc.Dar niciunul dintre voi hackerii ce sinteti nu puteti face domnule un joc Naruto de PLAYSTATION sau de oricare platforma pe PC.Ca parca mari ,,contrabandisti'' erati cand spargeati coduri de politie si trageati cele mai grele jocuri de pe net.Si acum zero, sinteti nu?!. Atat am avut de spus domnilor . Dar daca puteti face asa ceva pe PC o sa va admir mult timp de acum incolo!. Ceaulesss!. Acesta a fost Sorinel unul dintre un miliard de fani ai jocurilor Naruto !!!. Va rog faceti aces joc pe PC. Sfarsit

report abuse
Vot rau
Vot bun
razvi
iulie 14, 2008

Votes: +3

de un de fac rost de ultimate ninja 3 STIE CAREVA???? PLSSSSSS

report abuse
Vot rau
Vot bun
andrei
iunie 29, 2008

Votes: +3
report abuse
Vot rau
Vot bun

Write comment
 
 
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smaller | bigger
 

busy
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)