Jocuri Noi

Fifa 09

Scris de Serj
Joi, 24 Iulie 2008 02:05
fifa09_small.jpg  Băieţii de la EA nu se dezmint şi ne aduc noul FIFA . Fifa 2009 se laudă că ar fi cel mai autentic simulator de fotbal, dar desigur asta veţi putea aprecia doar voi.

  Jocul se bazează pe a treia generaţie a engine-ului pentru fotbal dezvoltat de cei de la EA Sports. Vă veţi putea fenta adversarii cu ajutorul unor driblinguri mai eficiente sau cu un foarte bun controlul al mingii. Precizia şuturilor a fost îmbunătăţită, putând acum să plasaţi mingea exact unde doriţi.

  În noul, FIFA 09 viteza şi greutatea fiecărui jucator vor determina atât distanţa alunecărilor, cât şi înălţimea săriturilor. Jucătorii se vor comporta potrivit caracteristicilor fizice proprii, astfel că cei mai masivi vor domina duelurile 1 la 1, sau coliziunile.

  Jocul vrea să scoată la lumină antrenorul din voi cu ajutorul noului “Custom Team Tactics”. Acum veţi putea fi jucătorul, antrenorul şi managerul echipei. De asemenea veţi avea posibilitatea să alegeţi diferite tactici pentru a îmbunătăţi jocul echipei. Va trebui să luaţi unele decizii strategice, bazându-vă pe slăbiciunile adversarilor.

  Fifa 09 mai aduce şi un nou mod, “Be a pro”, în care veţi putea crea un jucător profesionist. Acesta va juca pe orice poziţie îi veţi alege, cu scopul de a deveni o legedă vie a fotbalului mondial.
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)