Jocuri Noi

Guild Wars 2, in sfarsit lansat.

Scris de Calin
Marţi, 28 August 2012 11:24

gw2-logoDupa mai bine de 6 ani de cand s-a zvonit ca partea a doua a MMORPG-ului Guild Wars este in productie, in sfarsit fanii jocului au primit ce au dorit. In 28.08.2012 ArenaNet a lansat oficial Guild Wars 2, unul dintre cele mai inovative jocuri din acest gen. Un numar mare de inovatii au fost implementate in Guild Wars 2 care il va face nu doar un predecesor bun ci si un posibil lider al genului.

Despre Guild Wars 2:

Guild Wars 2 a fost creat pentru a apela la gusturile oricarui tip de jucator. Cei ce vor PVP (Player-vs-Player) competitiv vor avea oportunitatea de a-si forma echipe si a lupta oranizat in arene. Fanii de PVP casual vor avea World-PVP, o lume speciala pentru PVP in care 3 servere se vor lupta pentru suprematie.

O alta problema care a fost rezolvata in Guild Wars 2 a fost redescoperirea elemntului de RPG. Fiecare personaj va avea propria lui poveste. Povestea jocului este povestita in 3 feluiri:

Povestea personala. Acest tip de story functioneaza pe baza de misiuni instantate, de obicei la intervaluri de 2 lvl-uri.
Evenimentele Dinamice. Lumea intreaga are propria poveste. Prin evenimentele dinamice ale jocului ArenaNet a reusit sa surprinda in timp real evenimente importante din acesta lume.
Doungeon-urile. Povestea oficiala a jocului este centrata in jurul a 5 eroi, din cele 5 rase reuniti impotriva unui inamic comun.

Astfel jucatorii de RPG vor avea o lume intreaga de explorat, pasionatii de pvp vor avea turnamente organizate la care sa participe iar jucatorii hardcore, pasionati de optimizare vor avea zeci de abilitati de ales pentru a obtine build-ul perfect de abilitati si trasaturi (traits).

Guild Wars 2 cuprinde 5 rase: Human, Norn (oamenii nordului), Char (feline umanoide), Asura (pitici super-inteligenti) si Sylvari (o rasa hibrid intre plante si oameni). In functie de rasa aleasa si de raspunsurile oferite cand creezi jocul, personajul tau va avea o poveste diferita. Astfel un human elementalist poate trai diferite povesti de fiecare data.

Cu siguranta Guild Wars 2 va avea un succes enorm, in special pentru faptul ca este complet lipsit de taxe lunare, lucru rar intalnit la jocuri de asa calitate.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)