Jocuri Noi

Call of Duty Black Ops II

Scris de Calin
Vineri, 09 Noiembrie 2012 11:09

Call of Duty Black Ops 2 Call of Duty Black Ops 2, urmatoarea parte din seria de jocuri Call of Duty va fi lansata la jumatatea acestei luni in data de 13 Noiembrie. Din primele imagini postate online din joc ne dam seama ca acest joc isi va desfasura actiunea intr-un cadru futuristic, ceva necaracteristic jocurilor Call Of Duty lansate pana in prezent.
Inca din primele clipe ale jocului vei fi pus in mijlocul unui camp de razboi, incercuit de tancuri inamice, mortare si infanteria inamicului. Cu ajutorul aliatilor tai si suportului aerian care il vei controla chiar tu insuti vei reusi sa iesi din aceasta situatie dificila.
Dupa cum am mentionat mai sus actiunea jocului se va petrece putin in viitor, spre sfarsitul secolului 21 unde omenirea este mai avansata ceea ce inseamna ca tehnologia a dus la existenta a noi tipuri de arme, ceea ce a schimbat complet fata razboiului.

Trasaturi Call of Duty Black Ops II:

Imbunatatiri majore au fost aduse atat graficii jocului cat si gameplay-ului, aceste doua trasaturi fiind cele mai importante care impreuna contribuie la experienta finala a jucatorului care intra in pielea protagonistului original din Black Ops Frank Woods.

Actiunea jocului este povestita intr-un stil nonliniar prin diferite misiuni in timpul unui Razboi Rece din viitor. Intre misiunile din viitor vei avea ocazia sa te intorci si in misiuni din trecur prin amintirile protagonistului. Un aspect nou in Black Ops 2 este faptul ca actiunile din trecut vor afecta experienta din viitor.

Alege-ti si personalizeaza-ti arsenalul dintr-o gama larga de arme futuriste, foloseste diverse feluri de vehicule si tipuri de transport toate acestea pentru a infrange noul inamic cunoscut sub numele de Raul Menendez. Conform creatorilor jocului, Black Ops 2 va fi the ultimate Call of Duty game, aceasta insemnand fie ca este cel mai reusit fie ca este ultima parte a jocului.

Unul dintre modurile de joc favorite din Black Ops 1 este Zombies Mode care se intoarce si in partea a doua a jocului cu o serie de misiuni interesante care iti da ocazia sa te lupti contra mortii vii.

Pe langa modul Campaign care este unul dintre cele mai reusite intr-un FPS pana in prezent jocul va avea si optiunea Multiplayer cu noi harti, stiluri de joc si multe trasaturi care fac acest tip de joc atractiv.

Call of Duty Black Ops 2 va fi lansat saptamanai viitoare, in data de 13 Noiembrie 2012 pe PC si pe consolele PlayStation 3 si Xbox 360.

Screenshots Call of Duty Black Ops II:
Call of Duty Black Ops 2 Call of Duty Black Ops 2 Call of Duty Black Ops 2 Call of Duty Black Ops 2
Call of Duty Black Ops 2 Call of Duty Black Ops 2 Avion Call of Duty Black Ops 2 Call of Duty Black Ops 2
Trailer Call of Duty Black Ops II:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)