Jocuri Noi

EverQuest Next, noul gen de MMORPG

Scris de Calin
Luni, 05 August 2013 11:04

EverQuest NextViitorul jocurilor Massive Online Multiplayer Games se apropie cu pasi grabiti. Dupa parerea noastra, unul dintre jocurile din noua generatie din familia MMORPG va fi EverQuest Next. Sony Online Entertainment a prezentat recent acest joc la E3 2013 si a fost primit cu aplauze si laude. Vom vedea in continuare de ce a primit laude acest joc.

 

Despre EverQuest Next:

In primul si primul rand, EverQuest ca si univers are o istorie proprie, avand miliona de fani inca din anii 90. EverQuest isi va desfasura actiunea pe taramul Norrath si va readuce la viata zone celebre din primul joc cum ar fi Everfrost sau Oasis, dar bineinteles si multe altele noi.

Unul dintre aspectele mai inedite ale acestui MMO este felul in care a fost construit in plan vertical. Spus intr-un mod mai simplu, sub campiile intinse, padurile dese si muntii inalti va exista un intreg nou taram cu sisteme uriase de tunele si regiuni subterane.

Un al doilea aspect ce ne-a intrigat este faptul ca aproape tot in acest joc este destructibil. Bineinteles, vor exista zonele neutre cum ar fi orasele care nu vor putea fi distruse, dar inafara de aceasta, castelele, podurile sau stalpii de sustinere ale unei cladiri vor putea fi folosite in diverse moduri pentru a obtine un avantaj strategic.

Aspectul al treilea care ne-a placut imediat ce am vazut jocul este grafica acestuia. Grafica din EverQuest Next este complet diferita fata de primele doua jocuri din acest univers. Sony Online Entertainment a decis sa mearga pe o grafica stilizata si pe buna dreptate fiindca in general, un joc cu grafica diferita, stilizata va crea o experienta mai de neuitat pentru jucator. Jocurile cu grafica realista de obicei sunt usor uitate fiindca nu sunt unice.

Modelele personajelor sunt de asemenea stilizate si foarte expresive ceea ce da jocului un feeling diferit. Pentru a da personajelor si mai mult caracter EverQuest iti va putea prelua imaginile prin webcam si le va putea transpune in joc.  Astfel, cand tu vei zambi, va zambi si personajul tau, un aspect foarte placut pentru fanii de Role Playing.

Animatiile jocului sunt de asemenea foarte dinamice si fluide. Creatorii jocului au decis sa dea personajelor din EverQuest miscare eroica, adica miscari gen parkour. Astfel daca va trebui sa treci peste un obstacol de nivelul soldului personajul tau va sari natural, va pune mana pe obstacol si va sari usor peste. La fel si cu alunecari pe panta, totul va fi mult mai natural.

Desi am putea povesti o zi intreaga despre acest joc, este mai usor sa va aratam. Suntem cu adevarat de parere ca EverQuest are potentialul sa devina un joc de succes. Ah da, cea mai buna parte este ca modelul jocului este Free To Play.

Schimbarile Majore din EverQuest:

    O lume destructibila;
    O lume cu schimbari permanente;
    Decizii cu consecinte adevarate;
    Personaje cu mai multe clase;
    Landmark: un program in EverQuest care te lasa sa construiesti tu insuti zone.
    Miscari naturale si expresive.

Imagini EverQuest Next:

EverQuest Next EverQuest Next EverQuest Next EverQuest Next
EverQuest Next EverQuest Next EverQuest Next EQN-8

Video EverQuest Next:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)