Jocuri Noi

Far Cry 3

Scris de Calin
Vineri, 30 Noiembrie 2012 11:11

Far Cry 3Dincolo de limitele civilizatiei se afla o insula, un loc fara reguli, un loc condus de scursurile societatii. In acest loc in care piratii detin toata puterea singura ta scapare sunt fie teava unui pistol fie drogurile. Pe aceasta insula in care violenta este singura regula se desfasoara actiunea acestui joc.

Despre Far Cry 3:

Protagonistul jocului Far Cry 3 este Jason Brody un turist naufragiat pe aceasta insula. Descris ca fiind binecuvantat cu talent natural dar complet fara directie Jason Brody este un aventurier inascut. Actiunea jocului incepe cu Jason trezindu-se pe insula si afland ca iubita sa a fost rapita.

Unul dintre aspectele placute ale acestui joc, fiind un trend recent este povestea multi-directionala. Felul in care se desfasoara actiunea in Far Cry 3 este afectata in totalitate de alegerile pe care le vei face tu ca jucator. Inamicii sau aliatii dobanditi pe parcursul actiunii depind de asemenea de alegerile facute.

Actiunea jocului se petrece intr-o zona tropicala numita Rook Islands, protagonistul jocului este Jason Brody iar inamicii principali ai acestuia sunt: Vaas Montenegro, liderul Insulei de Nord si Hoyt Volker un traficant de slavi din Insula de Sud.

Pe langa modul single player in Far Cry 3 a fost implementat si un mod de joc cooperativ care suporta pana la 4 jucatori in acelasi timp. Actiunea modului Co-Op se petrece cu 6 luni inaintea campaniei Single Player.

Far Cry 3 a fost lansat in data de 30 Noiembrie in Europa pe platformele Xbox 360, Play Station 3 si PC.

Trasaturi Far Cry 3:

Un joc bogat din punct de vedere vizual cu locatii superb realizate;
Un numar mare de personaje diverse si intrigante;
O poveste care exploreaza partea intunecata a caracterului uman;
Gameplay bogat care iti permite sa folosesti mediul inconjurator in avantajul tau.

Screenshots Far Cry 3:


Far Cry 3 Far Cry 3 Far Cry 3 Far Cry 3
Far Cry 3 Far Cry 3 Far Cry 3 Far Cry 3

Trailer Far Cry 3: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)