Jocuri Noi

Darksiders II - 14 August 2012

Scris de Serj
Marţi, 14 August 2012 11:04

Darksiders IIPrimul joc al seriei Darksiders lansat in luna Iaunarie 2010 a inceput povestea celor patru calareti ai apocalipsei intr-un aer modern postapocaliptic si a fost numit de catre IGN Cel Mai Bun Joc Fantasy din 2010 si pe buna dreptate. Protagonistul primului joc era War, calaretul rosu care la inceputul jocului a fost prins intr-un conflict intre fortele binelui si raului.

Despre Darksiders II:

Pe plan temporal, Darksiders II isi desfasoara actiunea in aceasi perioada cu primul joc. In timp ce War este blamat pentru eliminarea oamenilor din existenta de catre ingeri fratele sau mai renumit si protagonistul celui de-al doilea joc Death - incearca sa ii rascumpere numele.

Darksiders II va fi un joc mult mai mare decat predecesorul sau din toate punctele de vedere. Lumea explorabila va fi mult mai masiva, jocul va avea mai multe elemente de RPG cum ar fi diferite armuri, arme si obiecte special iar lupta va fi mai dinamica.

Stilul de lupta a calaretului Death este complet diferit fata de cel al fratelui sau din primul joc. Daca War era un luptator masiv care folosea o sabie uriasa cu usurinta si bloca lovituri cu usuruinta, Death este un luptator mult mai agil care se bazeaza pe evaziune ca tehnica defensive.

Producatorii acestui joc si-au propus sa imbunatateasca toata aspectele primului joc, atat din punctul de vedere al gameplay-ului care cuprinde elemente de aventura, actiune sir pg cat si dpdv al modului in care este povestit jocul. In Darksiders II a fost implemtentat si sistemul de conversatii cu rotita, adica vei putea alege ce sa intrebi personajele intalnite in lume.

Cu siguranta Darksiders II va fi o continuare geniala a celui mai bun joc fantasy din 2010. Darksiders II a fost lansat azi, 14 August 2012 pe PC, Xbox 360, PS3 si Wii U.

Screenshots Darksiders II:
Darksiders 2 Death Darksiders II Death Darksiders II Ancients Darksiders II Skills}
Darksiders II Aventura Darksiders II Inventar Darksiders II Darksiders II
Trailer Darksiders:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)