Jocuri Noi

Jocuri de Actiune

jocuri de actiuneJocuri de Actiune

Categoria jocuri de actiune, foarte populara de altfel, cuprinde toate jocurile in care jucatorul controleaza avatarul unui personaj, se implica direct in activitatea acestuia, ia parte la lupte si se foloseste intens de capacitatile sale de coordonare ochi-maini. Din genul jocuri de actiune fac parte deopotriva jocuri de platforma, jocuri shooter sau jocuri de lupta (fighting games), aceasta categorie fiind extrem de vasta si greu de definit in cateva cuvinte. Dupa cum spuneam, jucatorul controleaza avatarul unui personaj, pe parcursul mai multor niveluri de joc, are de luptat cu diversi inamici, de trecut obstacole, colecteaza diferite obiecte etc. La capatul fiecarui nivel sau grup de nivele, jucatorul are de infruntat un inamic mai puternic (boss) de care daca trece, poate avansa si in fine, termina jocul.
Din punct de vedere istoric, jucam jocuri de actiune incepand cu anul 1978, cand a fost lansat clasicul si deja celebrul Spaec Invaders. Au aparut pe rand apoi, la cate unan diferenta, alte doua titluri ajunse celebre, Asteroids si Pac-Man. Au urmat o serie de alte jocuri dar genul a luat amploare odata cu grafica 3D si cu seria de jocuri shooter lansate de cei de la ID Software odata cu Doom, probabil unul dintre cele mai cunoscute si indragite jocuri de actiune create vreodata.


Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction
Scris de Serj
Duminică, 09 Mai 2010 10:19
Read moreNoi jocuri cu Ben 10 Alien! Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction este noul titlu din bine cunoscuta serie de jocuri de actiune bazata pe serialul de desene animate difuzat la postul tv Cartoon Network Ben 10 Alien.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Crysis 2
Scris de Caesar
Vineri, 07 Mai 2010 13:03

Read moreSecatuita de dezastre si calamitati naturale, lumea si societatea se afla pe marginea prapastiei, la doar cativa pasi de decaderea totala. Mai mult, extraterestrii s-au intors, impreuna cu o armata pregatita pentru invazia totala si distrugerea definitiva a rasei umane.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Vanquish
Scris de Serj
Vineri, 07 Mai 2010 12:10
Read moreUn nou titlu isi face aparitia printre multimea de jocuri de actiune pentru console, Vanquish fiind dezvoltat de catre PlatinumGames Inc. pentru platformele PS3 si Xbox si urmeaza sa fie lansat spre sfarsitul lui 2010.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Următor > Sfârşit >>
Pagina 9 din 9