Jocuri Noi

Primul trailer Need For Speed Nitro

Scris de Serj
Joi, 21 Mai 2009 11:21
Need-for-Speed-NITROEa a lansat de curând primul trailer al viitorului joc din serie, Need For Speed Nitro, un joc destinat exclusiv platformelor Nintendo Wii şi DS. Anunţat în ianuarie, Need For Speed Nitro vine ca parte a unei triplete de jocuri care va mai cuprinde şi tiluri precum Need for Speed: Shift şi Need for Speed: World Online.

Această ultimă adiţie a unei francize de succes se află încă în lucru fiind dezvoltată în paralel de EA Montreal (versiunea Wii) şi Firebrand Game (versiunea DS)

Need For Speed Nitro va fi un joc destinat mai degrabă jucătorilor casual şi nu fanilor înrăiţi ai seriei NFS şi este creat în exclusivitate pentru Nintendo deci, nu va fi portat şi pe alte platforme. Partea bună este că, la fel ca şi în celelalte jocuri de viteză create de EA, Need For Speed

Nitro va avea şi el parte de o mulţime de autovehicule licenţiate, customizabile, o grafică de excepţie şi conform promisiunilor, o experienţă arcade excelentă. Potrivit directorului de marketing al EA, Keith Munro, Nitro va fi diferit faţă de tot ceea ce a însemnat până acum seria Need For Speed. Rămâne de văzut. 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)