Jocuri Noi

NFS Undercover

Scris de Caesar
Marţi, 21 Octombrie 2008 11:38
nfsundercoverlogo-car.jpg  Una dintre cele mai trainice şi mai bune serii de simulatoare de curse de maşini este pe cale de a-şi lansa cea de-a douăsprezecea progenitură. Este vorba evident de seria Need 4 Speed şi de ultima adiţia, NFS Undercover.

  Sunt multe de spus despre NFS Undercover chiar dacă mai are aproape o lună până la lansarea oficială, ce se va produce la data de 18 noiembrie 2008 pentru platformele PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, Wii, Microsoft Windows, PlayStation Portable, iPod Touch, iPhone şi alte telefoane mobile, în concluzie, cam pentru orice platformă vă puteţi imagina, mobilă sau nu,exceptând evident vechiul meu Nokia 1100 care va rămâne doar cu Snake.

  În ceea ce priveşte gameplayul, EA ne promite că NFS Undercover va fi un titlu de referinţă, un joc care se întoarce oarecum în timp, repunând în valoare elemente lăsate la o parte în ultimele lansări ale seriei. Un punct important este marcat de reapariţia patrulelor de poliţie şi a urmăririlor ca-n filme făcute celebre în NFS 3 şi NFS 6 (Hot Pursuit 1 şi 2). Nu lipsesc cursele de sprint, circuitele şi bătăliile cu traficul infernal de pe autostradă. În ceea ce priveşte lupta cu forţele de ordine, veţi avea posibilitatea de a evolua online în modul "Heist", un fel de "Hoţii şi vardiştii" în mare viteză.
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1

     Nu are rost să vă bucuraţi prea tare însă, poliţiştii vor avea un AI cât se poate de serios, vor avea la dispoziţie elicoptere de ultimă generaţie (nu jafuri de-alea de care ne vând nouă) deci, toate premisele pentru a pune capăt unei curse nebuneşti pe şoselele patriei. Dacă vă întrebaţi de unde numele de NFS Undercover, şi sunt sigur de asta, aflaţi că jocul are şi un story, un mod de joc normal în care veţi intra în pielea unui poliţist care lucrează sub acoperire, infiltrat în structurile criminale ale unei organizaţii din Tri-City, oraşul ficţional imaginat de designerii de la EA.
  Veţi alege joburile cele mai periculoase, veţi concura în curse infernale, totul pentru o slujba (zicem noi) prea prost plătită în bani dar cu răsplată de ordin moral. Cel puţin, veţi fi acompaniaţi de un star internaţional, Maqqie Q, care va impersona detectivul Chase Linh, cel mai apropiat prieten şi legătura pe care o veţi avea cu lumea din afara sistemului infracţional.

  În fine, în ceea ce priveşte modelele de maşini disponibile în NFS Undercover, veţi avea parte de cele mai noi realizări în domeniu începând cu Porsche şi Nissan şi încheind cu noul Renault Megane. Şi dacă cerinţele de sistem sunt corecte, atunci nu vă faceţi griji, bătrânul Pentium 4 (cu o placă video bună) o mai duce un an.

Cerinţe NFS Undercover pentru Microsoft Windows :

        * Windows XP sau Vista cu ultimul service pack instalat
        * Intel Pentium 4 (sau echivalent) CPU 2.8GHz (3.0GHz pentru Windows Vista)
        * 1GB RAM
        * Geforce 6500, Radeon 9500 (Pixel shader 2.0), AGP şi PCIe
        * Placa de sunet compatibilă DirectX * 5.5 GB spaţiu pe disc
        * Conexiune broadband pentru jocul online 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)