Jocuri Noi

Terminator Salvation retras de pe piata chiar in ziua lansarii

Scris de Serj
Vineri, 22 Mai 2009 08:08
terminator-salvation-gameDistribuitorul american al variantei pentru PC a jocului Terminator Salvation a fost nevoit să retragă de pe piaţă toate copiile distribuite în aceeaşi zi datorită unei probleme apărute la multiplicarea DVD-urilor care a condus la câteva erori care făceau jocul imposibil de instalat.

Terminator Salvation a ajuns astfel pe piaţă doar pentru copertă pentru că jocul era la fel de inaccesibil cumpărătorilor ca şi cum lansarea nu ar fi avut loc. În aceste condiţii, distribuitorii vor reface copiile de PC ale Terminator Salvation şi promit o relansare, cu scuzele de rigoare, în cel mult câteva zile. Potrivit publisherilor, copiile pentru Xbox 360 şi PS3 nu au fost afectate de această problemă.

Terminator Salvation este un action TPS dezvoltat de o subsidiară a Halcyon Company şi distribuit de Equity Games şi Evolved Games a cărei lansare a coincis cu cea a filmului cu acelaşi nume, la data de 19 mai 2009.

Trailer Terminator Salvation :


Acţiunea se petrece în Los Angelesul anului 2016, un interquel între evenimentele din filmele Terminator 3: Rise of the Machines şi Terminator Salvation. Jucătorii vor intra în pielea lui John Connor, care la 30 de ani este deja liderul rezistenţei umane împotriva dominaţiei maşinilor Skynet şi luptă din toate puterile pentru a-şi salva semenii de la anihilarea definitivă. Din păcate pentru fanii seriei, Christian Bale, eroul principal din film, a refuzat să-şi "închirieze" vocea şi chipul producătorilor jocului astfel că, el a fost înlocuit de un alt actor.

În ciuda nebuniei care s-a iscat în jurul datei de lansare a jocului Terminator Salvation, acesta nu s-a bucurat de prea multe cronici pozitive, fiind acuzat în repetate rânduri de faptul că este prea scurt, cu o grafică sub medie şi cu un combat repetitiv, primind arreori note de trecere din partea celor care l-au testat.

Dacă ne gândim că şi lansarea a demarat cu stângul după acele probleme apărute la instalare, nu ne rămâne decât să ne punem întrebarea: merită să dăm banii pe aşa ceva?

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)