Jocuri Noi

Need for Speed Shift

Scris de Caesar
Miercuri, 10 Iunie 2009 09:08
GT2_3-nfs-shift-front
Anunţat în ianuarie ca parte a unei trilogii care include NFS Nitro şi NFS online, Need For Speed Shift se pregăteşte să renască nevoia de viteză printre gameri începând cu luna septembrie.

Dezvoltat de Studiourile Slightly Mad (care sub numele de Blimey Games au produs şi GT Legends şi GTR2) în cooperare cu Studiourile SimBin, Need For Speed Shift fiind destinat în special fanilor hardcore, amatorilor de viteză dar şi celor care îşi doresc o experienţă auto cât mai aproape de realitate şi nu arcade, aşa cum ne-au obişnuit până acum cei de la EA. Astfel, Shift se focusează nu atât pe cursa în sine ci pe simularea cât mai aproape de adevăr a experienţei şoferului, un joc descris în cele din urmă ca fiind construit de către piloţi pentru piloţi. De altfel, în centrul jocului va sta şi profilul pilotului, ale cărui caracteristici vor evolua pe măsura aptitudinilor şi competenţei jucătorului, elemente care vor fi şi decisive în deblocarea maşinilor, progresul general ori rezultatul meciurilor online la care jucătorul va participa.

Fiind un joc de curse însă, nu putea lipsi nici colecţia de maşini de mare putere, Need For Speed Shift oferind un garaj cu peste 80 de vehicule sport, atât moderne cât şi clasice, dintre cele mai importante amintim modelele Nissan Skyline 2000GT-R, Mazda RX-7, McLaren F1 sau 2009 BMW M3 GT2, care va fi folosit şi ca imagine oficială pe coperta de distribuţie a DVD-ului final.

Impunătoare este şi lista pistelor incluse în joc, dintre care nu lipsesc Autopolis International Racing Course, Ambush Canyon, Ebisu Circuit, Glendale, Hazyview, Mazda Raceway Laguna Seca, London, Miytomi, Nordschleife, Road America, Rustle Creek, Silverstone, Circuit de Spa Francorchamps, Tokyo sau Willow Springs.

După toate aşteptările jocul va fi disponibil în toamnă, mai precis la data de 17 septembrie 2009 pentru Xbox360, Playstation3, PSP, Windows şi iPhone.


Need for Speed Shift Trailer:
Need for Speed Shift Screenshots:

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1   
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)