Jocuri Noi

Activision si Bizzare Creations confirma BLUR

Scris de Serj
Joi, 21 Mai 2009 08:58
blur3Activision şi Bizarre Creations au confirmat BLUR şi anunţat lansarea acestuia în toamna lui 2009 atât pentru PC cât şi pentru Xbox 360 şi Playstation 3. Blur este un joc de curse care potrivit dezvoltatorilor va oferi maşini foto-realistice şi o grafică de excepţie.

Presărate cu power-ups şi arme defensive, cursele din Blur vor reinstaura amuzamentul în cursele de maşini spune Martyn Chudley, Directorul Creativ de la Bizzare Creations care totodată şi-a manifestat interesul în crearea unui joc care să iasă din tiparele jocurilor de curse tradiţionale.

De altfel, în Blur, 20 de jucători vor avea parte de curse extreme care vor avea loc în Los Angeles, San Francisco sau Barcelona şi un mod multiplayer numit Custom Group care va permite jucătorilor să-şi creeze propriile moduri multiplayer pe care să se aventureze online împreună cu prietenii.

După cum spuneam mai sus, jocul nu este deloc liniar, chiar dacă vorbim despre un joc de curse. Caii putere şi viteza nu sunt totul, jucătorii având la dispoziţie o grămadă de capcane de-a lungul pistelor, singurul scop fiind cel de a câştiga cursa, indiferent de mijloace.

Pistele nu vor fi nici ele liniare, fiind pline de rute alternative, curbe rapide şi rampe de lansare care nu fac decât să anime şi mai mult un joc care din start se anunţă deloc apatic. În mod special, toate modelele de maşini sunt create pentru a fi distruse, cu alte cuvinte, accidentele ne vor oferi imagini cât se poate de realiste şi, pentru unii înfiorătoare.

Deşi deocamdată jocul se află încă în dezvoltare şi data lansării nu a fost fixată, potrivit comunicatelor Activision, Blur va ajunge pe piaţă în toamna acestui an. Până atunci, ne vom mulţumi cu cele câteva imagini care au scăpat din laboratoarele Blizzard şi rămânem cu atenţia fixată pe fluxul de ştiri oficial.

mt_galerie


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)