Jocuri Noi

Need for Speed Hot Pursuit

Scris de Serj
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010 07:11
need for speed hot pursuitUniversul Need For Speed se va imbogati in curand cu un nou titlu, un nume deja consacrat in anii 1990: NFS: Hot Pursuit. Un nou joc de curse de masini care ne va pune in antiteza vitezomanii si politistii, dezvoltat de Criterion Games pentru PC, XBOX360, Playstation 3 si NINTENDO Wii si distribuit de EA Games incepand cu data de 18 noiembrie 2010.

Fiind conceput si dezvoltat de acelasi studio responsabil si de seria de jocuri de curse de masini Burnout, Need for Speed Hot Pursuit va fi imbogatit cu o serie de elemente noi universului NFS si un gameplay inovator care va incerca sa trezeasca spiritul de competitie intre jucatori, in modul multiplayer online, prietenii putand crea aliante sau concura unul impotriva altuia.i

In centrul Need For Speed Hot Pursuit stau o serie de caracteristici denumite generic NFS Autolog, caracteristici ce le vor permite jucatorilor sa se conecteze, concureze sau compara cu alti jucatori fara probleme. Si au cu ce, pentru ca noul Hot Pursuit ne va pune la dispozitie un parc auto interesant si cu multi cai putere, drumuri deschise, nemaipunand la socoteala emotiile starnite de urmaririle ca-n filme, de evadarile spectaculoase sau de arestarile pline de substrat emotional.

Cariera - Pentru prima data in seria Hot Pursuit, jucatorii vor avea posibilitatea de a testa caii putere atat din punctul de vedere al vitezomanilor cat si al politistilor aflati in urmarire. Totul prin intermediul unei cariere single player bine conturate pe parcursul a nenumarate nivele, la sfarsitul carora vor putea fi accesate noi masini si noi functii, arme si echipamente, atat de necesare intr-o urmarire ca-n povesti.

Need For Speed Autolog - Este sistemul revolutionar care ii va conecta online pe jucatori, permitandu-le impartasirea unei experiente Need For Speed complete.

Armele si echipamentele speciale - Sunt elementele in plus, care ne vor asigura ca, pe masura ce tensiunea creste, vom avea parte de mediul propice pentru a duce la bun sfarsit nivele din ce in ce mai incitante.

Parcul auto - In Hot Pursuit, vom avea parte de un parc auto extrem de bogat format din masini puternice de ultima generatie si de mare viteza. Putem aminti la aceasta categorie masina de politie Lamborghini Reventon sau masina civila Pagani Zonda Cinque.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)