Jocuri Noi

Primul trailer NFS Shift 2 Unleashed

Scris de Caesar
Vineri, 19 Noiembrie 2010 05:43
nfsshift2Dupa ce in urma cu ceva timp cei de la EA Games au confirmat ca viitor release jocul Need for Speed Shift 2 Unleashed, acum avem si un trailer care sa ne ajute sa aruncam o privire asupra ceea ce va inseamn viitorul joc produs de studiourile Slightly Mad, responsabile si de realizarea primului Need for Speed Shift. Simulatorul de curse de masini este programat pentru lansare in primul trimestru al anului viitor, in perioada ianuarie - martie. NFS Shift 2 Unleashed va fi disponibil din cate se pare atat pentru PC cat si pentru celelalte platforme de gaming importante, PS3 si Xbox 360.

EA Games ne promite astfel un simulator fara precedent in care sa putem experimenta fizica si brutalitatea dar si infuzia de adrenalina a unei curse de masini la 300 de km/h. Degradarile masinilor si a pistelor vor fi mai realiste ca oricand, o noua camera direct din interiorul castii pilotului facand din experienta sofatului una cu totul deosebita, si fara precedent, de tipul first person racing. Jucatorul va simti astfel fiecare smucitura, imperfectiune a soselei sau tamponare, ca si cum ar fi la fata locului.

Need for Speed Shift 2 Unleashed vine si cu un sistem nou numit Autolog, care le va permite jucatorilor sa se conecteze online mult mai usor si sa-si impartaseasca diferite aspecte ale carierei lor de piloti, sa isi puna la dispozitie imagini, clipuri dar si sa se angajeze in curse bazate pe experienta de joc al competitorilor.
Modul cariera este si el putin schimbat. Putem alege propriul stil de a sofa, descoperi o multime de bunatati ascunse si deveni campioni mondiali FIA GT1 sau europeni GT3. Masinile vor putea fi customizate astfel incat sa le personalizam dupa propriile idei, fie pentru spectacol, fie pentru performanta.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)