Jocuri Noi

Paradox Interactive a anuntat data lansarii East India Company

Scris de Caesar
Luni, 15 Iunie 2009 07:51
EastIndiaCompany
Potrivit ultimelor comunicate lansate de Paradox Interactive, jocul de strategie militară-comercială East india Company va fi lansat în 28 iulie pentru Microsoft Windows.

Dezvoltat la studiourile Nitro Games din Finlanda, East India Company este un joc de inspiraţie istorică, bazat pe povestea cuceririlor britanice din Asia şi Asia de sud Est prin intermediul companiilor comerciale East India.

Rolul jucătorului va fi de a intra în pielea unui guvernator general al uneia dintre aecste companii maritime, scopul fiind achiziţionarea bogăţiilor, stabilirea de rute comerciale viabile, dezvoltarea propriei colonii etc., totul pentru gloria coroanei britanice. În afară de partea de strategie economică, jucătorii vor avea parte şi de vărsare de sânge, războiul fiind un factor important în expansiunea unui imperiu economic în aceasă regiune geografică. Nu mai puţin de 40 de oraşe diferite vor putea fi explorate şi eventual acaparate de guvernator.

Începutul va fi însă unul modest, veţi avea de construit o flotă din nimic, pune la punct relaţii de colaborare cu ţări îndepărtate şi evident, cel mai greu, să vă ţineţi inamicii la distanţă cât mai mare de propriul port. Conflictele sunt însă inevitabile cât la mijloc sunt bogăţiile partea de acţiune fiind astfel pe deplin satisfăcută. Mai mult, veţi avea de parte de bătălii spectaculoase mai ales din punct de vedere grafic, cei de la Nitro Games asigurându-vă cel puţin din acest punct de vedere, un spectacol pe cinste.


East India Company Trailer :


East India Company Screenshots :
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1   

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)