Jocuri Noi

Dungeons & Dragons Online devine free-to-play

Scris de Serj
Miercuri, 10 Iunie 2009 08:55
dungeons-and-dragons-online-stormreachPotrivit celor de la Turbine, următorul expansion pentru Dungeons And Dragons Online, Eberron Unlimited va aduce cu el şi gratuitatea de joc pentru toţi cei care se vor înscrie pe situl oficial începând cu această vară.


De altfel, gratuitatea vine ca opţiune nouă introdusă de expansionul Unlimited, Turbine păstrând şi înscrierile plătite. Cei care se vor încumeta să se înscrie odată cu deschiderea porţilor Dungeons And Dragons Online, vor beneficia de gratuitate în ceea ce priveşte jocul atât la descărcare cât şi la contul online, veniturile urmând să fie realizate prin intermediul micro-tranzacţiilor. În acelaşi timp, plătitorii de până acum şi cei care vor mai achiziţiona jocul de acum încolo, vor fi incluşi automat în programul VIP, ce le va permite accesul la funcţii suplimentare şi la mult mai multe rase decât partenerii lor neplătitori.

De asemenea cei din programul VIP vor beneficia şi de câteva pachete de aventuri, localizări şi evident, următoarea clasă de călugări care va fi lansată şi ea în această vară dar şi acces la testările beta ale upgrade-ului Dungeons And Dragons Unlimited ce a demarat în această săptămână..

Jucătorii care îşi crează conturi gratuite, vor fi şi ei încurajaţi să cumpere content adiţional precum poţiuni, echipament sau pachete de aventuri via DDO Store, magazinul online a cărei lansare coincide cu cea a upgrade-ului Eberron Unlimited.


Dungeons And Dragons Unlimited Screenshots:

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)