Jocuri Noi

StarCraft 2 ar putea fi lansat in 2009

Scris de Caesar
Marţi, 23 Iunie 2009 09:04
starcraft2_logoÎntr-un interviu acordat recent sitului Press2Play.tv, şeful echipei de design responsabilă cu dezvoltarea jocului Starcraft 2 de la Blizzard, Christ Sigaty a dezvăluit intenţia producătorilor de a lansa Staraft 2 chiar în acest an. Cât de curând, vor demara şi testele beta, înscrierile se pot face încă pe situl WOW.

De asemenea, chei beta au fost acordate şi participanţilor de la ultimul BlizzCon, chiar dacă nu li s-a spus pentru ce viitor joc vor fi acestea. Ne rămâne nouă să presupunem că este vorba de Starcraft 2, jocul considerat ca fiind în producţie dar la cel mai evoluat stadiu.

Starcraft 2 va continua povestea intergalactică a celor trei rase, terrani, protoss şi zerg, oferind un gameplay şi un feeling asemănător jocului care a făcut furori începând cu 1997 şi care încă se mai joacă cu plăcere după 12 ani.

În fine, cei de la Blizzard au lansat încă două noi trailere de gameplay pe care le puteţi urmări mai jos. Asta e, până la testu beta ne vom mulţumi cu cele câteva clipuri pe care producătorii ni le-au oferit. 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)