Jocuri Noi

Max Payne 3 va fi lansat în acest an

Scris de Caesar
Miercuri, 24 Iunie 2009 08:46
Max-Payne-3Deşi cei de la Rockstar Games continuă să infirme zvonurile cu privire la lansarea  jocului Max Payne 3 la 30 octombrie 2009, dată făcută publică de Play.com care se lăudau că au obţinut confirmarea de la producători, se pare că jocul va fi totuşi lansat în acest an, cel mai târziu în luna decembrie.

Max Payne 3 va continua povestea încheiată în cel de-al doilea titlu al seriei. Acţiunea va avea loc la Sao Paulo, la 10 ani după evenimentele din Max Payne 2, eroul principal Max fiind serios îmbătrânit, chel, bărbos şi dependent de calmante cu un plus însă la cinism, caracteristică indispensabilă eroilor trecuţi de prima vârstă. Vădit afectat după încheierea conturilor cu cei de la NYPD şi părăsirea mediului său natural, New Yorkul, Max o duce din rău în mai rău, prins ca într-o capcană într-un oraş al violenţelor şi al vărsărilor de sânge. De partea lui sunt doar armele şi instinctele de luptător care îl vor sluji în căutarea adevărului şi a unei portiţe de ieşire din lumea în care a intrat.

Jucătorii vor avea parte de o experienţă mult mai intensă decât la precedentele titluri Max Payne, jocul fiind bazat pe acelaşi engine pe care a fost construit şi GTA 4, un engine care va permite un ciclu zi/noapte autentic şi un nou sistem care va înlocui vechiul quick-time cu bullet time, prin intermediul căruia jucătorii îl vor controla pe Max în scenele de acţiune.


Max Payne 3 Trailer :
Max Payne 3 Screenshots :

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1   
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)