Jocuri Noi

Demo StarCraft 2 la BlizzCon 2007

Scris de Serj
Sâmbătă, 22 Septembrie 2007 23:51
star-craft2.jpg
Blizzard a anunţat că cei ce şi-au luat bilete pentru BlizzCon 2007 vor putea juca o variantă demo a StarCraft 2 , atât în singleplayer, cât şi în multiplayer. Încercând noile unităţi, participanţii îşi vor putea crea o primă impresie despre gameyplay.

Toate biletele pentru Blizzcon au fost vândute. Evenimentul va avea loc pe 3şi 4 august în Anaheim, California. „Suntem entuziasmaţi că putem oferi în exclusivitate această şansă jucătorilor şi aşteptăm să îi revedem la Blizzcon”, susţin reprezentanţii Blizzard. Producătorii nu au stabilit încă dată de lansare pentru StarCraft 2 , dar se ştie că aceasta nu va avea loc în 2007. Echipa de developeri lucrează la joc din 2003 şi nu par a se grăbi. Acţiunea are loc la câţiva ani după povestea din prima parte, rasele fiind aceleaşi.

StarCraft 2 continuă povestea puternicelor rase Protoss, Terran şi Zerg, care se vor confrunta din nou într-un joc de strategie în timp real. Legiunile vor fi formate din atât din veterani, cât şi din unităţi upgradate sau complet noi. O mare bătălie va avea loc în galaxie, fiecare va încerca să supravieţuiască.

StarCraft 2 are o singură campanie single-player, care reia povestea din StarCraft: Brood War şi va prezenta noi eroi, dar şi personaje deja cunoscute. Totodată, StarCraft 2 va putea fi jucat online pe Battle.net.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)