Jocuri Noi

Starcraft 2 ar putea avea mod LAN

Scris de Serj
Marţi, 25 August 2009 12:29
starcraft-2-lanDupă cum probabil că ştiaţi deja, mai ales fanii, în jurul viitorului titlu Starcraft 2 s-au iscat o serie de controverse, în primul rând ca urmare a deciziei producătorilor de a lipsi jocul de, poate cel mai important mod, şi anume cel de multiplayer în LAN.

Chestionat de revista online Gamasutra asupra posibilităţii de a schimba această decizie, Dustin Browder, şeful echipei de designeri Starcraft 2 de la Blizzard ne lasă o urmă de speranţă, afirmând că - probabil ca urmare a valului de nemulţumiri ale fanilor - producătorii nu au luat încă o decizie finală în acest sens. Totodată, în cadrul Blizzcon 2009 el admite şi posibilitatea includerii în Starcraft II a unui mod LAN, care însă să necesite activare (periodica probabil) online prin intermediul BattleNet.

De asemenea, BattleNet va fi reactualizat odată cu lansarea  StarCraft 2 şi va necesita o taxă lunară. Printre noile adiţii se numără un Marketplace pentru scenarii şi teme vizuale, facilităţi pentru comunicarea între jucători şi un nou sistem avansat de matchmaking ce va aduce la un loc jucători cu niveluri similare de experienţă.

Tot de la BlizzCon aflăm o altă ştire legată de Starcraft 2, mai precis de personajul Sarah Kerrigan care, după cum spune Chris Metzen, vicepreşedinte Creative Development Blizzard Entertainment, va fi interpretat de nimeni alta decât Tricia Helfer, cunoscută pentru rolul Caprica 6 din serialul de succes Battlestar Galactica.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)