Jocuri Noi

Ubisoft Romania anunta Silent Hunter 5

Scris de Serj
Vineri, 21 August 2009 09:55
silenthunter5
Ubisoft România lucrează la cel de-al 5-lea episod al seriei de simulatoare de submarine, Silent Hunter 5, un joc care urmează să fie lansat exclusiv pentru PC în prima jumătate a anului viitor.

Pentru prima oară de la lansarea seriei, cel de-al 5-lea episod va permite jucătorilor să exploreze submarinul din perspectivă de first person a căpitanului vasului.

Acţiunea va avea loc în Oceanul Atlantic şi Marea Mediterană, în teritorii încă neexplorate, reanimând bătălii faimoase din timpul celui de-al doilea război mondial pe care jucătorii vor avea ocazia să le ducă din spatele periscopului unui U-Boat (submarin) german. De asemenea, jocul va veni cu o grafică îmbunătăţită şi cu o interfaţă adaptată atât novicilor cât şi profesioniştilor seriei.

Silent Hunter este una dintre cele mai cunoscute serii de simulatoare cu submarine, cu peste 1,5 milioane de copii vândute în întreaga lume, precedentul titlu, Silent Hunter®: Wolves of the Pacific primind în urmă cu 2 ani premiul de Simulatorul Anului din partea PC Gamer.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)