Jocuri Noi

Precomenzi pentru Left 4 Dead 2

Scris de Caesar
Joi, 15 Octombrie 2009 12:24
left4dead2Nici nu am apucat să ne plictisim aşa cum se cuvine de Left 4 Dead că deja putem face precomenzi via Steam pentru sequelul Left 4 Dead 2. Să ne bucurăm sau nu? Ei bine, producătorii sunt de părere că da, de vreme ce au hotărât să investească nici mai mult nici mai puţin decât 25 de milioane de dolari numai pentru promovarea acestui al doilea titlu al seriei.

Faţă de cele 10 milioane investite în publicitatea necesară lansării primei părţi suma creşte simtitor, crescând astfel şi încrederea cumpărătorilor. Mai mult, cei care se vor înscrie la precomenzi pe Steam , vor beneficia de o reducere de 10% din preţul jocului final şi de acces exclusiv la demo+ul multiplayer în care au şansa să facă ravagii cu cea mai puternică şi mai autentică armă din dotare: bâta de baseball.

Programat pentru lansare oficială la data de 17 noiembrie 2009, Left 4 Dead 2 va aduce un gameplay îmbunătăţit, un nou AI şi o serie de noi entităţi horror numai bune de hăcuit cu toporişca, drujba, frigăruia sau, mai sus amintita, bâtă de baseball.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)