Jocuri Noi

Left 4 Dead disponibil pentru precomanda prin steam

Scris de Serj
Joi, 16 Octombrie 2008 14:26
left4dead-lansat.jpg  Left 4 Dead de azi este dinsponibil pentru precomanda prin Steam.O afacere rentabilă pentru cei care vor sa cumpere acest joc deoarece Valve oferă o reducere de 10% pentru cei care precomandă jocul iar prețul lui este $44.99.

   Left 4 Dead se anunta un joc de referinta in categoria jocurilor horror cu actiune non-stop pe tot parcursul jocului. Ţi se pune la dispoziţie un arsenal de arme, un oras devastat şi mulţi, mulţi zombie. Jocul multiplayer va avea două echipe, survivors şi zombies. Ca şi survivors controlezi un personaj pe care trebuie să-l menţi cat mai mult în viată. In Left 4 Dead totul se rezumă la teamwork, iar dacă nu colaborezi cu ceilalţi supravieţuitori jocul se va termina mult mai repede. Ca şi zombie, vei controla un zombi-mutant cu puteri speciale.

   Jocul Left 4 Dead va fi disponibil prin steam incepând cu 18 noiembrie, și în magazine pentru Xbox 360 începând cu 21 noiembrie în europa, pana atunci puteti face precomanda pentru Left 4 Dead pe situl Steam , jocul fiind disponibil doar pentru PC și Xbox 360.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)