Jocuri Noi

Lucidity: Un nou titlu LucasArts

Scris de Serj
Joi, 24 Septembrie 2009 07:32
lucidity003
Cei de la  LucasArts au anunţat Lucidity, un nou joc conceput şi dezvoltat de aceeaşi echipă care a lansat pe piaţă şi The Secret of Monkey Island.


Planificat pentru Xbox Live Arcade şi PC via download digital, Lucidity este un joc de platformă de tip puzzle plasat în escapadele suprarealiste din visele unei tinere fetiţe pe nume Sofi.

Dominată de o dorinţă puternică de a explora noi şi noi universuri, Sofi nu se dă în lături în faţa obstacolelor, jucătorii având sarcina de a o proteja pe măsură ce fetiţa se abate tot mai adânc în propriile-i vise. Rezovând rând pe rând puzzle-uri generate în mod aleator, va trebui să o menţineţi pe Sofi într-o perpetuă mişcare şi în final, să o readuceţi în siguranţă cu picioarele pe pământ.

“Ideea de Lucidity vine ca urmare a iniţiativei interne a LucasArts de a forma mici echipe de dezvoltatori interne care au parte de libertatea de a crea jocuri care să surprindă, uimească şi inspire,” spune Darrel Rodriguez, preşedintele companiei. “Re-imaginarea jocului The Secret of Monkey Island şi dezvoltarea noului Lucidity reprezintă doar primele rezultate ale acestui efort.”

Mai multe informaţii despre Lucidity puteţi găsi pe recent lansatul blog al celor de la LucasArts, The Workshop, de la adresa http://www.LucasArtsWorkshop.com/.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)