Jocuri Noi

Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3

Scris de Serj
Miercuri, 18 Noiembrie 2009 11:18
Naruto Shippuden 3Fanii seriei Naruto au din nou motive de bucurie, cel puţin fericiţii posesori ai unei console Wii. Azi, 17 noiembrie a fost lansat Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3, ultima adiţie la seria de succes Naruto ce va fi disponibil exclusiv pentru platforma mobilă a celor de la Nintendo, încheind astfel o periodă intensă de aşteptare pentru numeroşii fani Naruto.

Jocul va fi disponibil în două versiuni, cea standard lansată pe un singur disc şi cea high-end, o ediţie limitată ce va fi distribuită doar pe canalele GameStop. Ca orice sequel care se repsectă, Clash of Ninja Revolution 3 vine cu multe modificări faţă de versiunile anterioare.

De o grijă aparte s-a bucurat astfel caracterul Kakashi, un luptător mediocru ăn celelalte jocuri Clash of Ninja Revolution care însă suferă modificări majore la nivelul atributelor şi a posibilităţilor în luptă. Gaara de asemenea se bucură de atenţie primind noi puteri Ninja, urcând şi el câteva trepte în rândul războinicilor din joc.

În total, creatorii jocului au pus la dispoziţia jucătorilor nu mai puţin decât 40 de caractere de războinici. Mai mult, vom avea parte şi de suport pentru meciurile Wi-fi multiplayer şi co-op dar şi un element nou, posibilitatea de a apela la prieteni care pot interveni în ajutorul tău în timpul luptelor.


Poze Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)