Jocuri Noi

Left 4 Dead anuntat

Scris de Serj
Luni, 14 Ianuarie 2008 10:41
left4dead.jpg Jocul produs de Turtle Rock a fost anunţat pentru a fi lansat la sfârşitul verii. Dacă iniţial jocul a fost programat pentru 2007, cei de la Valve au decis amânarea acestuia pentru o mai bună dezvoltare a jocului. Left 4 Dead este un joc multiplayer plin de acţiune, bazat pe engine-ul Source, care te pune în pielea unor personaje al căror singur obiectiv este supravieţuirea.

Ca în orice joc plin cu zombie şi aici te aşteaptă hoarde de morţi, gata să-ţi facă o autopsie.Ţi se pune la dispoziţie un arsenal de arme, un oras devastat şi mulţi, mulţi zombie. Jocul multiplayer va avea două echipe, survivors şi zombies. Ca şi survivors controlezi un personaj pe care trebuie să-l menţi cat mai mult în viată. Totul se rezumă la teamwork, iar dacă nu colaborezi cu ceilalţi supravieţuitori jocul se va termina mult mai repede. Ca şi zombie, vei controla un zombi-mutant cu puteri speciale.

Fiind mulţumit de producţia jocului Left 4 Dead, Valve a achiziţionat studioul Turtle Rock pentru dezvoltarea jocurilor viitoare. Turtle Rock a mai colaborat cu cei de la Valve şi la crearea jocului Counter-Strike pe Xbox.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)