Jocuri Noi

Download Fifa Manager 09 demo

Scris de Caesar
Joi, 13 Noiembrie 2008 14:27
fifamanager09demo.jpg  Electronic Arts a lansat un demo jucabil pentru ultima adiţie din seria managerelor sportive, Fifa Manager 09. Deşi demo-ul este limitat la primele divizii din şase ţări incluse în jocul complet, ne putem face o idee despre jocul în sine, această versiune oferind control complet în ceea ce priveşte managementul unui club de fotbal.

  Aşadar, demo-ul vă încredinţează cu multiple sarcini, începând cu tactica de joc, primul unsprezece sau antrenamentele şi încheind cu transferurile de jucători inter-cluburi. NU uitaţi de stadion, dependinţe şi de încasările pe care acesta le produce. Pentru ca simularea să se apropie cât mai mult de realitate, nu lipseşte nici latura psihologică, fenomenul media, aveţi şi şefi cărora să daţi explicaţii ori sponsori care să vă ajute sau nu.

  Mai mult, în jocul final, va fi disponibilă şi opţiunea de manager al echipei naţionale sau de antrenor-jucător, în acest al doilea caz, veţi avea posibilitatea de a controla chiar jucătorul în timpul meciului.

Descarcă FIFA Manager 09 Demo de pe Gamershell (875.67MB)


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)