Jocuri Noi

Faceti miscare cu EA Sports Active

Scris de Serj
Miercuri, 19 Noiembrie 2008 12:44
ea-sports-active-1.jpg  EA Sports Active este un joc dezvoltat special pentru Wii şi este făcut în colaborare cu experţi în fitness. Jocul este distractiv, conţine exerciţii uşoare de învăţat şi activităţi pe care le puteţi face împreună cu familia şi prietenii.

  EA Sports Active urmăreşte mişcările pe care le faceţi pentru a vă da un feedback în timp real. Sunt luate în vedere atât exerciţiile făcute cu partea superioară a corpului cât şi cele pe care le efectuaţi cu partea inferioară. Jocul vă promite şi un concurs de 30 de zile, structurat ca un drum pe care trebuie să îl urmaţi pentru a vă atinge ţelul.

  Antrenorul va crea special pentru voi un program de exerciţii care va dura 20 de minute, în fiecare zi, furnizându-vă instrucţiuni exacte, motivaţie şi totodată încurajări. Exerciţiile vor fi diferite şi vor creşte în intensitate deodată cu progresul vostru.

  EA Sport Active pare a fi jocul ideal pentru cei care nu vor să părăsească locuinţa pentru a face un pic de mişcare. Data la care va fi lansat rămâne deocamdată necunoscută.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)