Jocuri Noi

Titlul zice tot: Dead Rising: Chop Till You Drop

Scris de Serj
Joi, 24 Iulie 2008 02:12
dead-rising.jpg  Dead Rising: Chop Till You Drop continuă povestea lui Frank West, un jurnalist în cautarea articolului care să îl consacreze. Urmărind o pistă, ajunge într-un mic orăşel numit Willamette, care se dovedeşte a fi plin de zombi.

   Imaginându-şi, ca orice devorator de filme americane, că mall-ul este ultimul bastion ridicat împotriva creaturilor, porneşte într-acolo. Nu mică îi este mirarea atunci când descoperă că mall-ul este plin de zombi.

   Va fi o luptă grea pentru supravieţuire, dar jucătorii vor fi ajutaţi de numărul mare de arme care pot fi găsite sau improvizate. Când viaţa lui Frank scade, veţi putea să mâncaţi într-unul din multele restaurante aflate în mall.

   Va trebui să rezolvaţi o serie de cazuri pentru a primi informaţiile necesare, care vă vor ajuta să rezolvaţi misterul epidemiei. De asemenea, veţi putea decide ordinea salvării puţinilor oamenii rămaşi în viaţă. Fiecare salvare se face într-un interval limitat de timp, aşa că va trebui să amânaţi rezolvarea unor cazuri pentru a salva oameni.

   Dead Rising: Chop Till You Drop foloseşte acelaşi motor ca “Resident Evil 4”, ediţia pentru WII. Nu există o dată exactă la care jocul va fi lansat.
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)