Jocuri Noi

Fifa online 2

Scris de Caesar
Vineri, 25 Iulie 2008 13:42
fifa-onlin-2.jpg  Aţi fi vrut ca Henry să rămână la Arsenal? Sau Ronaldinho la Barcelona? O problemă uşor de rezolvat pentru microbiştii pasionaţi în egală măsură de fotbalul de pe teren şi cel de pe ecranele PC-urilor.

  Ştirea bună vine tocmai dintr-un comunicat al Electronic Arts (producătorul celebrei serii FIFA) şi IAH Games care ne anunţă lansarea versiunii beta a FIFA Online 2. Dezvoltat de coreenii de la Neowiz, jocul va fi disponibil mai întâi în Asia, urmând ca microbiştii din toată lumea să se bucure de noua platformă online next-gen. Microbiştii vor avea la dispoziţie în Fifa Online 2 un nou sistem de transferuri de fotbalişti care nu vor avea limitare în dezvolatre şi creşterea skilurilor, şi care în timp, pot fi transformaţi în adevărate vedete iar echipele în adevărate forţe mondiale. Echipa de vis este la un pas.

  Înregistraţi-vă pentru a beneficia de versiunea de testare gratuită. Fifa Online 2


Cerinţe minime:

CPU: PENTIUM 3 1.3GHZ sau echivalent
RAM: 512MB
HARD DISK: 2 GB
VIDEO: placă grafică compatibilă DirectX 9.0c cu memorie minimă de 64 MB cu unul din chipseturile: ATI Radeon 7500 ; NVIDIA GeForce3, GeForce4Ti; Intel 915, 945/950
DIRECTX: DirectX 9.0c
INTERNET: conexiune broadband 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)