Jocuri Noi

Gametap sau cum sa scapi de plictiseala de sarbatori

Scris de Caesar
Joi, 27 Decembrie 2007 07:21
gametap.jpg  Nu ştiu alţii cum sunt dar eu când mă gândesc la sărbătorile de iarnă singurul lucru care îmi vine în minte este plictiseala. Asta evident pe lângă nefericitele întâlniri cu durerile de stomac şi de cap cauzate de excesul de zel în satisfacerea nevoilor zilnice de hrană şi bautură.

 În rest, o grămadă de timp liber, suficient cât să termin vreo 30 de jocuri, să trec in revistă vreo 20 de filme şi să citesc jumatate din bibliotecă. Ei bine, pentru că la un moment dat toate resursele în materie de distracţie fie se consumă fie consumă buzunarele, n-ar strica şi o alegere gratuită. Mă gândesc în special la gamerii amatori sau profesionişti, care şi-au terminat colecţiile de jocuri şi se plictisesc, pe care însă ii cam doare sufletul să mai scoată bani din buzunar după ce au risipit salariile pentru cadourile de Craciun. Şi evident, pentru că oricum magazinele sunt închise sau lucrează cu orar limitat. Soluţia? Gametap.com , o resursă serioasă în ceea ce priveşte jocurile PC, o resursă uimitor dar gratuită deci, cât se poate de atractivă pentru gamerul de sorginte carpato-danubiano-pontică.
 
  Ce este Gametap ?

  Ei bine, gametap.com este un sait care vă pune la dispoziţie vreo 50 de jocuri gratuite sau, în cazul în care dispuneţi de un card şi de 10 $ pe luna, 900 de jocuri diferite, la fel de gratuite (platiti doar contul de pe sait). Treaba e simplă şi nu aveţi decât să descarcaţi un client (player) pe care îl găsiţi la adresa menţionată mai sus, player care vă va facilita accesul la mult visatele jocuri. Lucrurile sunt cât se poate de serioase pentru că pe gametap.com veţi găsi o mulţime de jocuri cu „nume” dintre care amintim: Thief: Deadly Shadows ™, Hitman™ : Contracts, Hitman ™ 2: Silent Assassin, Disciples II: Rise of the Elves Gold, Nemesis of the Roman Empire, Lara Croft Tomb Raider ®: Legend , Colin McRae Rally 2005 şi aşa mai departe.

  Aceste titluri sunt valabile până în noaptea de 31 decembrie dar lista se va reactualiza pe 1 ianuarie 2008 deci nu veţi avea de suferit din acest punct de vedere. Oricum, soluţia este la îndemâna oricui, este gratuită şi vă va scoate puţin din plictiseala cauzată de sarbatorile de iarnă şi de lipsa zăpezii.

  La anul şi la multe fraguri! 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)