Jocuri Noi

Fuel

Scris de Serj
Luni, 08 Iunie 2009 08:46

fuel_17-38-29-95Fuel este un simulator de curse dezvoltat de Asobo Studio şi publicat de codemasters la începutul acestei luni pentru Playstation 3, Xbox360, versiunea de PC urmând să fie lansată la data de 19 iunie în Europa şi 23 iunie în restul lumii.

Luaţi-vă adio de la pistele limitate şi de la parapeţii de pe marginea drumurilor pentru că Fuel este un joc de curse care ne pune la dispoziţie o lume deschisă ce numără nici mai mult nici mai puţin de 14.400 de kilometri pătraţi de teren, de la piscurile înzăpezite ale munţilor şi până la deşerturile nisipoase şi însorite.

O lume postapocaliptică dominată de efectele devastatoare ale încălzirii globale în care jucătorii vor avea de furcă cu o grămadă de fenomene meteorologice neprevăzute precum tornadele sau furtunile de nisip, totul într-un complet ciclu noapte-zi care conferă un plus de realism unui joc şi aşa foarte aproape de acest deziderat. Mai mult, chiar dacă Fuel ne oferă o hartă atât de întinsă, nu ne vom întâlni cu timpi de încărcare atunci când vom trece dintr-o loicaţie în alta, oferta de vehicule fiind şi ea cât se poate de consistentă, putând alege din cele 75 de maşini împărţite pe 6 clase diferite incluzând aici motocicletele şi atv-urile.

Deşi oferă cea mai mare hartă din istoria jocurilor de curse, peste Fuel s-au abătut o serie de critici la adresa calităţii gameplayului care pare să aibă mult de suferit, creatorii orientându-se mai degrabă pe cantitate. Acuzat că oferă o lume extrem de mare dar în cea mai mare măsură golită de conţinut şi că bonusurile oferite nu merită osteneala, Fuel pare să fi pornit din start cu stângul. Mai mult, opţiunile de multiplayer sunt prezente doar la variantele de console ale jocului şi acestea sunt limitate doar la jocul online.Fuel trailer:

 


Fuel Screenshots:

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)