Jocuri Noi

Bayonetta Preview

Scris de Serj
Luni, 08 Iunie 2009 08:59

Bayonetta_logoBayonetta este un joc de acţiune third-person dezvoltat de Platinum Games şi Hideki Kamyia, renumitul designer care s-a făcut remarcat şi cu Devil May Cry şi care va fi distribuit în colaborare cu Sega în acest an pentru principalele platforme de joc, Xbox360, PS3 şi Microsoft Windows.

O membră a unui clan antic de vrăjitoare, posesoare a unor puteri supraumane, Bayonetta are de luptat cu o sumedenie de inamici de natură angelică, într-un joc de acţiune pură şi neatârnată, aşa cum este prezentat pe situl oficial. Cu veritabile mişcări de balerină, vrăjitoarea Byonetta se va întrece cu tot ce-i iese în cale într-o pleiadă de lupte care vor duce genul action la limite şi dincolo de acestea. Trezită după câteva sute de ani de apatie şi fără memorie, vrăjitoarea va urma firul unei poveşti care o va sili să înfrunte orice fiinţă care îi stă în cale, în mod special cele de natură angelică din categoria
“the good guys”.

Mâna lui Hideki se vede nu numai în designul vrăjitoarei, o mulţime de creaturi cât se poate de originale şi interesante încropind pleiada de inamici pe care îi va avea de înfruntat Bayonetta. Nu lipsesc şefii pe care nu-i veţi întâlni doar la sfârşit de nivele ci pe tot parcursu jocului, combourile de taste şi vrăjile nenumărate care vor întregi un gameplay şi aşa extrem de interesant.


Bayonetta Trailer:

 


Bayonetta screenshots:

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1    

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)