Jocuri Noi

House of Tales si DTP anunta 15 Days

Scris de Serj
Sâmbătă, 06 Iunie 2009 07:57

houseoftalesHouse of Tales şi DTP Entertainment au anunţat cu ocazia tîrgului expoziţional E3 din 2009, 15 Dazs, un joc de aventură programat pentru lansare în iarna anului viitor.


Eroii principali ai jocului de aventură 15 Days vor fi Cathryn, Mike şi Bernanrd, un grup de activişti politici care se ocupă cu furtul organizat de opere de artă, profitul fiind folosit pentru cauze umanitare. Cei trei londonezi îşi plănuiesc cu meticulozitate jafurile luând în vizor cele mai bine păzite muzee din lume pe care în stil Robin Hood le golesc de preţioasele opere, banii obţinuţi fiind donaţi proiectelor caritabile şi umaniste din Africa.

Acţiunea 15 Days se va muta repede de la un personaj la altul, jucătorul folosindu-se de o mulţime de gadgeturi pentru a duce jafurile la bun sfârşit. Drumurile celor trei londonezi se vor intersecta însă cu cele ale unui agent special american, Jack Stern, care investighează un caz de crimă, după ce Ministrul de externe britanic Henston este găsit fără viaţă în biroul său. Cei 4 se vor găsi astfel implicaţi într-o poveste plină de intrigile şi enigmele politicii internaţionale.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)