Jocuri Noi

Codemasters anunta lansarea demo-ului FUEL

Scris de Caesar
Vineri, 10 Iulie 2009 09:35
fuel2
Cei de la Codemasters au anunţat astăzi lansarea variantei demo pentru jocul FUEL, variantă care va fi disponibilă pentru toate cele trei platforme de joc majore, PS3, XBox 360 şi PC.

Dacă versiunile demo a jocului Fuel, destinate consolelor vor beneficia şi de mod multiplayer, posesorii de PC-uri vor avea parte doar de modul single prin intermediul căruia vor fi introduşi în atmosfera jocului. În versiune demo, opţiunea single player va oferi varianta de carieră Ocean Rush,în care 7 piloţi vor lua startul într-o cursă dificilă situată într-un peisaj extrem de variat.

Totodată, jucătorii vor putea activa şi modul de joc Blitz, un clasic contra-cronometru în care singura lor finalitate este cea de a trece de punctele de control înainte de scurgerea timpului alocat porţiunilor de pistă respective.

Pe de altă parte, versiunile de console presupun şi modul multiplayer, care va putea fi accesat gratuit pe o perioadă de două săptămâni începând de azi şi care va permite grupurilor de până la 16 jucători curse online într-o regiune limitată a zonei Tsunami Reef, disponibilă în versiunea finală a jocului şi recunoscută de Guiness World Records drept cea mai extinsă hartă dintr-un joc destinat consolelor, cu o arie de peste 5560 de mile pătrate.

Demo-ul pentru Fuel este disponibil pentru download aici.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)