Jocuri Noi

E oficial: Va fi si Command & Conquer 4

Scris de Caesar
Vineri, 10 Iulie 2009 09:41
RA3GirlsDupă ce mai devreme în această dimineaţă ştirea a fost "scăpată" accidental pe Internet, cei de la EA au rezolvat problema anunţând oficial într-un comunicat de presă cel de-a patrulea titlu al seriei Command & Conquer.

Potrivit surselor oficiale, Command & Conquer 4 va fi o "concluzie epică" a seriilor Tiberium care va introduce însă un nou sistem de gameplay orientat pe clase alături de vechiul stil de joc cu care fanii s-au obişnuit deja în ultimii ani. Povestea o va continua pe cea din Command & Conquer 3: Tiberium Wars, pe parcursul a două campanii single player în care umanitatea se va afla la doar 6 ani distanţă de extincţia totală, pe măsură ce Pământul devine de nelocuit ca urmare a acţiunii misterioasei structuri cristaline Tiberium.

Pe lângă cele două campanii care vor putea fi jucate atât solo cât şi coop, Command & Conquer 4 va introduce şi un nou mod multiplayer 5v5 care va promova în mod special lucrul în echipă şi care va oferi de asemenea o experienţă reală de strategie socială în timp real.

"Command & Conquer este o franciză puternică cu o moştenire de peste 15 ani. Suntem încântaţi să încheiem dramatica saga Tiberiană în Command & Conquer 4, un joc care va oferi fanilor toate răspunsurile de care aveau nevoie," spune şeful echipei de producţie, Mike Glosecki.

Command & Conquer 4 va fi lansat pentru PC în 2010. Până atunci, EA ne promite primul trailer oficial pe data de 23 Iulie 2009.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)