Jocuri Noi

Global Agenda intra în prima faza de closed beta

Scris de Caesar
Joi, 09 Iulie 2009 08:56
globalagenda007Studiourile Hi-Rez au dezvăluit că MMORPG-ul pe care îl produc, Global Agenda, va intra în prima fază de testare beta în perioada 24-27 iulie 2009, cei interesaţi având la dispoziţie un formular de înscriere pe situl oficial al jocului.

Spre deosebire de majoritatea MMORPG-urilor care ne transpun în universuri fantasy populate de creaturi fantastice, acţiunea din Global Agenda se va petrece pe Pământ în secolul 22, într-o lume în care monştri sunt înlocuiţi de agenţi secreţi afiliaţi unor grupări aflate într-o continuă luptă pentru obţinerea celor mai noi şi mai performante tehnologii militare. Global Agenda va oferi de asemenea jucătorilor posibilitatea de a juca atât în cooperativă cu ceilalţi membrii ai comunităţii online cât şi solo, în mod single player împotriva A.I.-ului.

Ca în orice RPG care se respectă, caracterele vor putea fi customizate în detaliu, vor evolua pe parcurs, căpătând în timp atribute unice, în concordanţă cu deciziile luate de jucător. Mai mult, skillurile şi vrăjile clasicelor RPG-uri vor fi înlocuite de arme şi gadgeturi super tehnologizate cu impact la fel de distrugător asupra adversarilor.


Global Agenda Trailer :
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)