Jocuri Noi

BioWare anunta data lansarii Dragon Age: Origins

Scris de Serj
Luni, 01 Iunie 2009 07:53
dragonage
În urma prezentărilor de la E3 Expo 2009 din Los Angeles aflăm despre intenţia studiourilor Bioware de a lansa RPG-ul Dragon Age: Origins la data de 20 octombrie în America de Nord respectiv 23 octombrie în Europa.

Dragon Age: Origins reprezintă conform celor de la Bioware succesorul spiritual al lui Baldurs Gate, unul dintre cele mai populare RPG-uri din istoria jocurilor şi de asemenea, o reîntoarcere la origini cumulată însă cu o grafică de ultimă generaţie.

În acelaşi stil cu care Bioware ne-a obişnuit, Dragon Age: Origins va avea parte de o poveste emoţionantă dar întunecată, bătălii fascinante şi o grămadă de elemente magice pe care le vom descoperi la tot pasul şi care ne vor ajuta în evoluţia eroului.

Screenshots Dragon Age: Origins

mt_galery dragonage002 dragonage008 dragonage010 dragonage011 dragonage014 dragonage043 dragonage057
Ce ne aşteaptă în Dragon Age: Origins

* Bătălii epice Party-Based – Dragon Age: Origins introduce un sistem de luptă inovativ şi scalabil în cadrul cărora jucătorii se vor ajuta de abilităţile speciale ale grupului din care fac parte în cadrul unor bătălii de amploare, abilităţi care îi vor ajuta să învingă grupuri masive de inamici.
* Magie puternică – Nimic nu pare mai uşor pe câmpul de bătălie decât o victorie obţinută rapid folosind combinaţii magice, un mod unic de a profita de pe urma abilităţilor şi de a crea altele noi, mult mai distrugătoare.
* Sistem amplu de evoluţie a caracterului – Ca şi în orice alt RPG, jucătorii vor avea ocazia de a-şi dezvolta caracterul şi de a acumula abilităţi specifice atât clasei cât şi mediului din care face parte, abilităţi magice sau militare dar şi itemuri care îi vor spori capacitatea de distrugere.
* Poveste neliniară – Aşa cum spuneam mai sus, Dragon Age: Origins reprezintă o întoarcere la rădăcinile RPG. Acest lucru înseamnă astfel şi posibilitatea unei poveşti neliniare, care să-i ofere posibilităţi multiple jucătorului în funcţie de paşii pe care alege să-i facă, de alianţele sau inamicii pe care şi-face pe parcursul acesteia etc.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)