Jocuri Noi

James Cameron: Avatar

Scris de Serj
Marţi, 02 Iunie 2009 09:44
avatar1Dezvăluit la conferinţa de presă Ubisoft susţinută cu ocazia expoziţie internaţionale E3 de la Los Angeles, Avatar se pregăteşte să devină unul dintre cele mai grele titluri pe are compania le va produce şi distribui. Şi are toate şansele, proiectul având ca punct de plecare filmul cu acelaşi titlu, produs de james Cameron, creatorul seriei Terminator (atât filmele cât şi serialul).

La fel ca şi filmul, jocul Avatar ne va purta pe planeta Pandora, o lume pe care PR-ul celor de la Ubisoft o prezintă ca "dincolo de orice imaginaţie", loc în care vor da peste o populaţie indigenă numită Na'vi, dar şi alte creaturi unice în lumea jocurilor video de până acum. Conflictul va începe relativ repede între Corporaţia RDA şi populaţia indigenă, prima în căutare de resurse, a doua în postura de apărători ai planetei de care aparţin. Răspunderea cade astfel pe seama jucătorilor care vor avea în mână soarta unei planete şi a unei civilizaţii.

Dincolo de intriga şi poveştile care se ascund în spatele acestui joc, vom avea posibilitatea de a explora direct o lume creată de vizionarul Cameron, o lume pe care o putem distruge sau salva, în funcţie de facţiunea aleasă. Cum binele şi răul sunt noţiuni relative, nu contează ce parte veţi lua atâta vreme cât scopul va fi îndeplinit. Creatorii jocului James Cameron: Avatar ne pun la dispoziţie câte 60 de arme diferite pentru fiecare grup, asigurând astfel părţile de acţiune şi de genocid. Va fi disponibil de asemenea şi un mod multiplayer iar caracterele alese vor putea evolua, acumulând experienţă şi abilităţi pe măsură ce vor progresa în joc. 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)