Jocuri Noi

Firefly anunta MMO-ul Stronghold Kingdoms

Scris de Serj
Duminică, 31 Mai 2009 10:57
strongholdkingdoms002
Franciza Stronghold este pe cale să se extindă cu o nouă adiţie după cestudiourile Firefly din Londa au anunţat recent intenţia de aproduce un MMO care să întregească acestă serie, Stronghold Kingdoms.

Potrivit lui Eric Quellette, CEO la Firefly, studiourile pecare le conduce vor realiza acest proiect independent folosindu-se depropriile fonduri. Stronghold Kingdoms va fi un amestec de strategie în timp real şiplanificare pe termen lung în care jucătorii îşi vorasuma comanda propriului regat pe care să-l dezvolte într-olume medievală plină de pericole.

Aşa cum probabil v-aţi obişnuitla MMO-urile de strategie, şi Stronghold Crusade va permite omultitudine de căi diferite de dezvoltare, începând cuasediile fulgerătoare şi până la misiuni diplomaticeăncheiate cu alianţe strategice. Fireflyne promit de asemenea un hibrid între jocurile web de browserşi strategiile de PC cu un universe medieval bogat şi cît sepoate de realist atât la partea de economie cât şi lacea de strategie militară, un joc de la care creatorii aşteaptămult având în vedere popularitatea francizei care de ladebutul din 2001 şi până la acest moment a vândut peste5 milioane de jocuri în toată lumea.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)