Jocuri Noi

NBA Elite 11

Scris de Caesar
Joi, 10 Iunie 2010 07:58
NBA Elite 11Din larga gama de jocuri sportive, simulatoarele sunt probabil cele mai apreciate. Dupa 27 de ani de la primul titlu, EA se pregateste pentru lansarea unui nou joc simulator de baschet, deschizand o noua etapa care incepe cu un nou brand, NBA Live fiind transformat in NBA Elite, nume care va aduce schimbari majore in tot ceea ce inseamna acest univers NBA.

NBA Elite 2011
va deveni astfel noua franciza sub care sa fie lansate jocurile licentiate de Asociatia Nationala de Baschet (NBA), seria debutand astfel cu titlul NBA Elite 11 ce va fi lansat in luna octombrie a acestui an pentru Xbox360 si Playstation 3. Produs de studiourile canadiene ale EA, jocul va fi regandit aproape in totalitate, cele mai mari schimbari fiind implementate asupra controlului si graficii.

Asa cum sustine si David Littman, coordonatorul echipelor care se ocupa de dezvoltarea noilor titluri NBA si NHL, caracteristicile care fac din NBA Elite 11 - si de altfel din orice simulator sportiv EA - un joc de succes sunt: realismul, simplitatea controlului, grafica si gameplayul emergent, notiuni care se vor regasi din plin si in aceasta ultima editie care se afla inca in productie. Detalii picante despre Elite nu vom gasi inca dar, tot de la Littman aflam ca sistemul de control se va schimba in mod radical. Cele doua manete ale consolei vor deveni astfel centrele de control pentru maini (controllerul drept) si picioare (controllerul stang), oferind jucatorului un control absolut asupra miscarii, driblingului, paselor etc. Efectele noului sistem se vor resimti atat in atac cat mai ales in defensiva, care va deveni mult mai puternica si mai importanta in rezultatul final decat pana in acest moment.

Ca si o curiozitate, seria simulatoarelor de baschet a fost inceputa de cei de la EA in urma cu 27 de ani, cu titlul One on One: Dr. J vs Larry Bird. De atunci, jocurile lor s-au bucurat de un succes remarcabil, perioada Live, 1996-2009 aducand vanzari de peste 25 de milioane de exemplare. Asteptam cu nerabdare alte informatii despre NBA Elite 2011 si, evident, primul demo.

Screenshots NBA Elite 11 :
NBA Elite 2011NBA Elite 11

Trailer NBA Elite 11 :


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)