Jocuri Noi

NBA Live 09 disponibil

Scris de Caesar
Miercuri, 08 Octombrie 2008 13:45
d-wills-cover-1.jpg  Electronic Arts au anunţat printr-un comunicat oficial lansarea pe piaţa de retail americană a jocului NBA LIVE 09, disponibil pe platformele Xbox 360,PS3, Wii, PS2 şi PSP.

  NBA LIVE 09 introduce câteva noutăţi în materie de gameplay precum controlul Pick and Play sau Defensive Lockdown. Pentru cei care au nevoie de exerciţii suplimentare, NBA Live 09 pune la dispoziţie o tabără specială de antrenament, Academia NBA care oferă jucătorilor şansa de a-şi desăvârşi deprinderile. Jocul dispune de asemenea de licenţe complete pentru 24 de echipe FIBA, campionatul FIBA, echipamente oficiale şi propune un joc de echipă cât mai aproape de relitatea sportivă.

  Mai mult, NBA LIVE 09 va încerca să schimbe fundamental felul în care jucătorul priveşte un simulator de sport şi prin contribuţia celor de la Synergy Sports Technology, cel mai important statistician si analist de date pentru 20 dintre cele mai importante echipe din NBA. Astfel, prin intermediul Dynamic DNA (ADN dinamic), jucătorul de baschet este emulat cu cea mai mare precizie şi până la cele mai mici detalii.

  În acelaşi timp, Team DNA va asigura un comportament de echipă cât mai aproape de cel natural, idee transformată în realitate cu ajutorul datelor primite de la Synergy.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)