Jocuri Noi

NBA Live 09

Scris de Serj
Marţi, 29 Iulie 2008 12:24
nbalive09.jpg  Iubitorii jocurilor cu baschet nu mai au mult de aşteptat până la lansarea ultimului joc din seria NBA Live. Cei de la EA Sports au stabilit data lansării jocului în 16 octombrie 2008, iar acesta va fi disponibil pe platformele PS2, PSP, XBOX360, NINTENDO Wii.

  NBA Live 09 aduce multe îmbunătăţiri seriei, cât şi numeroase elemente inovatoare care vor face din NBA Live 09, după spusele producatorilor, cel mai bun joc de baschet lansat până acum.

  Printre elementele noi ale jocului amintim 5 vs. 5 Online Team Play care este un mod în care 10 jucători se vor intâlni pe terenul de baschet fiecare va controla un singur jucător, schimbând astfel total modul de joc cu care eram obişnuiţi până acum. Disponibil atât online cât şi offline, puteţi incerca şi modul "Be A Pro" unde veţi fi pus în locul unui singur jucator în echipă, cu care sa parcurgeţi turnee si campionate intregi.

  Un alt element care merită amintit este "Pick and Roll Control", care constă în scheme facute cu 2 jucători, controlând atât mingea cât şi cei 2 jucători, controlul nu va fi greu deoarece jocul vă va ghida prin intreaga schemă prin instrucţiuni care vor aparea pe teren.

  Din păcate NBA Live 09 va fi disponibil doar pe console, o variantă PC nefiind încă anunţată, cu toate acestea jocul promite a fi unul de succes şi asteptăm cu nerabdare lansarea lui. Până atunci aveţi mai jos cateva imagini din NBA Live şi un trailer.
nbalive1.jpg


nbalive2.jpg
nbalive3.jpg
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)